<

Загибель військових 128-ї бригади на Запоріжжі: у Міноборони пообіцяли «чесні відповіді»

20:18 | 5.11.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
363
/ коментарі 4

Міністр оборони України Рустем Умеров офіційно підтвердив загибель військових із 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади на Запоріжжі внаслідок удару рф і пообіцяв наказати всіх винних у цій трагедії.

У мережі Умеров висловив співчуття родинам загиблих воїнів зі 128-ої бригади, – пишуть Волинські новини.

«Будуть зʼясовані всі обставини того, що сталося. Доручаю Головній інспекції Міністерства оборони провести повну перевірку за фактом цієї трагедії. Наш ворог – підступний терорист. Маємо докласти всіх зусиль, щоб захистити наших людей та дати всі чесні відповіді рідним і близьким загиблих воїнів», – наголосив Умеров.

3-го листопада на Запорізькому напрямку російські окупанти вдарили по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Внаслідок атаки загинули військовослужбовці, а також поранені цивільні громадяни. Про це повідомили в управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних сил України.

Водночас у повідомленні не уточнюється, про яку саме кількість загиблих та поранених військових та цивільних ідеться.




коментарів: 4
  1. Ворог то терорист, але не треба на нього стрілки переводити там де самі просрали

  2. от що цікаво , коли на початку війни 22 травня 14го під Волновахою бойовики поклали наших хлопців під час сну то про те ще й досі пам’ятають. А хто згадає про цю трагедію , безглузду смерть великої кількості людей рахуйте на рівному місці? Замнуть та загладять. От побачите, ніхто свого кума брата свата не посадить за грати. . Та й винного не знайдуть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота