<

Нововолинець відпрацює 150 годин на громадських роботах за побиття знайомого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 17.05.2021 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
26
/ 1 коментар

Уродженцю Нововолинська за побиття на Іваничівщині свого знайомого доведеться 150 годин працювати на громадських роботах.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду.  

Так, близько 1-го січня 2021 року дебошир, перебуваючи неподалік магазину на вулиці Лесі Українки в селі Мовники, що на Іваничівщині, під час раптово виниклого словесного конфлікту зі знайомим, наніс йому кілька ударів. Спочатку правою рукою вдарив у ліву частину голови, внаслідок чого чоловік впав та вдарився головою об асфальтне покриття, а опісля ще й копнув його ногою в грудну клітку.

Своїми побоями нововолинець спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої скроневої кістки з поперечним переломом пірамідки, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Правоохоронці порушили проти дебошира кримінальне провадження за ст. 128 КК України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

31-го березня підозрюваний та потерпілий уклали угоду про примирення.

Окрім цього, у суді потерпілий зазначив, що обвинувачений вибачився за скоєне і відшкодував заподіяну шкоду. Тож він не має до нього жодних претензій ні морального, ні матеріального характеру.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді 150 годин громадських робіт.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок