<

На трасі Ковель-Жовква планують встановити камери відеоспостереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 20.09.2018 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
39
/ 1 коментар

На трасі Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква у селах Литовеж, Соловичі та Суходоли встановлять камери відеоспостереження для моніторингу руху транспорту.

У список шляхів Волинської області, де планують проводити моніторинг руху транспорту, увійшла дорога Ковель-Жовква. Перспективними місцями встановлення камер відеофіксації у Службі автомобільних доріг визначили села Литовеж, Суходоли та Соловичі.

Нагадаємо, що в травні 2018-го року на ремонт двох ділянок траси Ковель-Жовква біля сіл Литовеж і Суходоли не вистачило 100 мільйонів гривень.

17-го вересня на сайті електронних закупівель Prozorro з’явилась інформація про прийом тендерних пропозицій щодо встановлення систем моніторингу, вартість якого становить 365,113 тисячі гривень.

Загалом Служба автомобільних доріг у Волинській області встановить 20 камер на 6-ти волинських трасах.

“Є усні домовленості з деякими сільрадами про те, що вони оплачуватимуть інтернет та електрику, разом з тим, відео з камери буде у їхньому розпорядженні. Відповідно, у них буде встановлено монітор для онлайн-переглядів та записів відео”, – повідомив “БУГу” начальник відділу тендерно-договірної та правової роботи Служби автомобільних доріг у Волинській області Руслан Пилипчук.




один коментар
  1. Давно час це зробити. І ще ваги…. Тільки но стемніє один за одним величезні перегружені авта додушують рештки асфальту на цих болотах. Там такі нпливи, що побити машину вмомент можна. Тільки люди не скаржаться. Бачать чи ні невідомо. А Камери своє зроблять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця