<

Чутки над БУГом: Бадзюнь vs Кревська. Голові Іваничівської РДА готують відставку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 12.03.2018 / Іваничі / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

Інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що під час найближчого пленарного засідання Іваничівської райради 15-го березня депутати планують розглянути питання про висловлення недовіри голові Іваничівської районної адміністрації Лілії Кревській.

В Іваничівському районі назріває скандал з відставкою голови райдержадміністрації Лілії Кревської. Якщо буде депутатська ініціатива щодо внесення у порядок денний такого питання, то його поставлять на голосування.

Про можливість висловлення недовіри голові РДА 1-го березня повідомив також обласний депутат від “Свободи” Олександр Бик.

“Попередньо відомо, що на наступній сесії Іваничівської районної ради (15 березня) депутати райради пропонують заслухати звіт голови Іваничівської РДА Кревської Л. За підсумками розгляду якого депутати на сесії мають право прийняти рішення про затвердження або незатвердження звіту голови РДА, а також про недовіру голові РДА (п.п. 28, 29 ч.1, ст. 43 ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні”)”, – написав депутат у мережі Фейсбук.

У залі засідань між головою адміністрації Кревською та райради Бадзюнем не раз виникали конфлікти, які супроводжувалися словесними перепалками, погрозами, спонтанним вимиканням мікрофону тощо. Також Андрій Бадзюнь неодноразово наголошував, що Лілія Кревська стоїть в опозиції до керівництва районної ради.

Підтвердженням того, що конфлікт чиновників не вичерпався, є пост голови Іваничівської районної ради у фейсбуці від 26-го лютого (текст подаємо без змін).

“Коли ,, верхи не чують низів ,, пост #2 . Чотири роки минуло від того часу , як ми стояли на майдані( київському , волинському , іваничівському)що ми здобули і що маємо , і чому так ? Перше до #Порошенко Петро ( , думаю що прочитає наш ,,гарант Конституції ) хоча ми не знайомі , але ви мені в 2014 р підписували розпорядження про моє звільнення , це була моя заява , за власним бажанням . Так от далі , три дні тому , чотири поки тому , ми хоронили Героя Небесної сотні на іваничівщині Сергія Байдовського , минуло стільки часу , ви собі успішно відпочиваєте на Мальдівах , а досі не покарані, і не знайдені вбивці , більше скажу ви тепер вже і не кажете коли і хто за це буде нести покарання. Тепер далі запитання#ПорошенкоПетро #Гунчик Володимир, кого ви призначаєте головами РДА ??? На іваничівщині ви призначили # Лілія Кревська , яка під час сесії районної ради , дозволила собі ( в сесійній залі , Іваничівськоі районної районної ради , є присутні усі портрети Героїв Небесної сотні ) сказати , що ми тут , обвішались ,, портретами ,,свободівців,, Так ось , думаю що ви прочитаєте мій пост і я хочу отримати офіційну вашу відповідь , бо це не припустимо , щоб ваші ставленики , дозволяли собі такі слова. Прошу засоби масової інформації донести до президента , кого він призначає на місцях своїми представниками. А президенту хочу сказати не чекайте, поки депутати районної ради приймуть своє рішення про відставку вашого представника на місці .”, – написав Бадзюнь. 

Лілія Кревська своєю чергою запевняє, що ніколи б не змогла осквернити пам’ять про героїв.

Чиновниця не забарилася з відповіддю на повідомлення голови райради і в коментарях до допису виставила фото Бадзюня в бронежилеті, докоряючи тим, що очільник району ходив так мирними Іваничами у час, коли хлопці без захисту гинули під кулями на Майдані.

Таким чином Кревська натякнула, що голова райради невдало використав елемент захисного одягу для самопіару.

“Я – учасниця Революції Гідності з першого дня і ніколи б не змогла словом чи навіть думкою осквернити пам’ять про наших Героїв ( не варто виривати фрази з контексту чи перекручувати). Зневажливе ставлення до Них проявили ви – коли йшли у мирних Іваничах У БРОНИЖЕЛЕТІ поруч із труною Сергія Байдовського, який загинув йдучи на смерть лише з палицею в руці. ЧОМУ ЦІ БРОНИЖЕЛЕТИ ВИ НЕ ВІДПРАВИЛИ У КИЇВ? Це верх цинізму, брехливості і боягузтва. P.s. Мої побратими, з якими я вийшла в перший день на Майдан у Луцьку Анатолій Вітівта Олександр Пирожик (ваші однопартійці) на похоронах Байдовського у Луцьку, як і я, були без бронижелетів. Кого боялись ви, якщо на той час Януковича вже не було в країні?”, – написала вона.

Нагадаємо, що 15-го березня під час сесії іваничівські депутати заслухають звіт голови РДА Лілії Кревської про виконання делегованих районною радою повноважень.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 4
  1. Пани сваряться, а в Луковичах і далі бардак. Роботою займіться, а не обпльовуванням один одного!

  2. А на людей та район їм все одно. Вони змагаються хто більший “патрійот”.
    Одні спеціалісти прапорами махати, а інші канапки махати. Цирк та й годі

  3. Чи личить керівникам такого рівня отак в фейсбуці один одного гадити, ви би “патріоти” щось корисне для людей зробили, виж це відстоювали на майдані, ато ні доріг ні розвитку району один тупий піар в ФБ, коли вже ви обоє подінетеся з району………………..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя