<

Контрольно-пропускні пункти на виїздах з Нововолинська припинять свою роботу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 6.05.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
9
/ коментарів 6

5-го травня на позачерговому засіданні з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Нововолинську прийняли рішення про припинення роботи контрольно-пропускних пунктів наприкінці поточного тижня.

Про це інформують на сайті Нововолинської міської ради.

Повідомляють, що в разі потреби, КПП будуть функціонувати знову.

Зазначимо, на виїздах з Нововолинська функціонують чотири карантинні пости, на яких проведять температурний скринінг водіїв та пасажирів, які в’їжджають в місто.

Нагадаємо, з 23-го квітня на виїздах з Нововолинська (у напрямку Володимира-Волинського, вулиця Панасівка та у напрямку на Львова і Іванич, біля заправки ОККО) почали роботу два контрольно-пропускні пункти в цілодобовому режимі.

28-го квітня встановили ще два додаткових КПП: при в’їзді у місто зі сторони шахти «Бужанська» на вулиці Шахтарській та у напрямку Нововолинськ-Гряди, в кінці проспекту Перемоги.

Нагадаємо, уряд послабив карантинні обмеження з 11-го травня. У Міністерстві охорони здоров’я розробили правила відвідування парків, скверів, перукарень та магазинів.




коментарів: 6
      • Скоріш за все. Не бачив щоб там когось розвернули. Вони навіть не знають як правильно користуватися тими новомодними термометрами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок