<

Черги з автівок, температурний скринінг та перевірка документів: контрольні пункти працюють на в’їздах до Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:31 | 23.04.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
14
/ коментарів 15

На виїздах та в’їздах з Нововолинська від 12:00 23-го квітня функціонують контрольно-пропускні пункти для обмеження поширення коронавірусу. На в’їзді зі сторони Львова та Іванич утворилися черги з кілька десятків автомобілів, така ж ситуація у напрямку виїзду з міста.

Пункт розміщено на трасі Р-15 поблизу заправки «ОККО». Рух на ділянці дороги ускладнений.

На пунктах перевіряють водіїв та пасажирів, які в’їжджають та виїжджають з міста. Температурний скринінг проводять усім людям.

Старший інспектор сектору превенції Нововолинського відділення поліції капітан поліції Олександр Дорош розповів, що разом з медичним працівником здійснюється температурний скринінг та перевірка документів.

“Хотів би звернутися до водіїв з проханням обмежити рух транспорту та використовувати його лише в нагальних потребах. Перед пунктами пропуску відкривайте вікна в автомобілі для точного температурного скринінгу, щоб тіло встигло охолодитися. Тримайте на готові документи, які представляють вашу особу”, – зазначив поліцейський.

На пунктах працюють поліцейські, а також є медик та представник ДСНС.

Якщо у водія чи пасажирів виявили підвищену температуру, авто просять постояти на узбіччі і вийти з авто адже, можливо, люди нагрілися в автомобілі через сонце. Таких є чимало. У випадку, якщо і далі у людини температура, викликатимуть швидку. https://www.facebook.com/bugorgua/videos/549564469082123/

Пункт здійснюватиме контроль цілодобово. Людей просять без потреби не виїжджати з бічних вулиць.

Нагадаємо, що подібний пункт розміщено при виїзді з Нововолинська в бік Володимира-Волинського:

На в’їзді у Нововолинськ облаштовують контрольні пункти




коментарів: 15
  1. Як же це все дістало …. який сенс тих перевірянь ??? Примусово відправляти людей в лікарню ? Ви здуріли ? У мене 2 роки була температура без причини і сама по собі пройшла… Теж саме було у мого друга . Зараз не дуже хороша ідея контактувати з медиками …

  2. Навіщо зупиняти великогабаритні вантажні автомобілі, які проїжджають транзитом??? Хочете, щоб поліціанти хапнули від когось з них і рознесли по місту збудника? Ці автівки їздять по всій Україні та за її межами і їх зупинка, це повне безглуздя і додаткова загроза місту!

  3. А можна завтра журналістів прислати на вулицю Марка Вовчка. Познімати як обїжають блокпост. Через вулицю Марка Вовчка і Лісну проїжать більше автомобілів чим через блокпост

    • НЕ ЗАЙМАЙТЕСЯ ДУРНИЦЕЮ !! КРАЩЕ ДОРОГУ ЗРОБІТЬ, ВАМ ДОРОГИ ЖАЛКО , ЦЕ ВАША ДОРОГА ?!! НАВІЩО ВАМ ЖУРНАЛІСТИ ??? ЛЮДЯМ ПОТРІБНО, І БУДУТЬ ЇЗДИТИ…

  4. Це все показуха ,зі сторони Володимира три дні готовились ,красили цю будку . В 12 приїхали всі служби і кореспонденти зняли картинку для Києва. Я їхав в 14 ніде нікого і будка на замку.Мер відзвітував.

  5. Куди скора повезе людей з температурою ! Вже медперсоналу в місті не вистачає. Імітація роботи ?

  6. у Луцьку поміряли, температура у водія була 37.4
    сказали поміряйте в дома , якщо не спаде то зверніться до лікаря. я реально не доганяю яка ціль тих блок постів, ну це смішно !! нормальні люди розуміють що це безглуздо, і що це цирк.

  7. Цікаво, вже хтось з ваших знайомих лохів платив тих 17000 за те що був без маски?)

  8. Списання коштів на боротьбу з пандемією.Чим допоможе лікар,поліцейський ,мчс ,на посту.Що поліції і таким зайняти лікарям більше нема чим зайнятись? Напруження соціального стану на Волині,викликання незадоволення владою,ось основна причина блокпостів.А народ стерпить все.

  9. впевнений, що після кожної перевірки документів вони руки миють або перчатки міняють… шо, нє ? ну, тоді це діверсія…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя