<

Красуня БУГу: лікарка-інтерн з Володимира Руслана Халимендик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 22.10.2020 / Володимир, Таблоїд / , /
Перегляди
157
/ коментарі 2

Халимендик Руслана – нова героїня рубрики «Красуня БУГу». Їй 26 років, вона – мама синочка, за фахом – лікар-інтерн акушер-гінеколог.

Сторінка Руслани в інстаграмі – суцільне натхнення. Активно розвивати свій блог почала у декреті, адже мала для цього достатньо часу.

Вільний час вона любить проводити з сім’єю, бажано на природі. А коли випадає нагода побути наодинці – читає.

На запитання про правила, якими керується у житті, дівчина відповіла так:

Правила і принципи не приходять в голову, але твердо можу назвати три «бути», які роблять мене щасливою: бути собою, бути жінкою, бути коханою та кохати.

Руслана переконана, що для кожної жінки важливу роль відіграє можливість виділити час лише для себе та догляду за собою.

Догляд за собою — особливий і улюблений ритуал, ніколи його не пропускаю. Зранку і ввечері обов’язково виконую всі етапи догляду за шкірою обличчя і легкий масаж. Про тіло теж не забуваю: скрабування, зволоження, ванна з пінкою – це все приносить неабияке задоволення.

Проте навіть найкращий догляд не допоможе, якщо немає внутрішньої гармонії. Саме тому дівчина закликає завжди прислухатись до себе, своїх почуттів, розуміти себе.

Кожній дівчині я раджу пізнавати себе: що подобається, а що ні, з якими людьми комфортно, а які тягнуть вниз. І, відповідно, оточити себе такими людьми, які будуть любити тебе. До речі, згадала правило: я люблю тих, хто любить мене. Світ змінився і тепер він любить сміливих, впевнених в собі. Тих, хто не думає категоріями «а що скажуть інші». І треба робити те, що диктує тобі твоя душа і бажання. Не порівнювати себе з іншими, усвідомити власну цінність і жити так, як хочеш. А ще – доглядати за собою, розвиватись, багато читати, тішити себе приємними дрібницями (або не дрібницями:). Любити себе.

Блог Руслани присвячений переважно темі жіночності, адже, за її словами, це неймовірна цінність – народитись жінкою.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки Руслани:




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця