<

Зіркові гості, млинці, дегустація, майстер-класи та дискотека: чому варто відвідати Смаковицю у Володимирі на цих вихідних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 17.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3697
/ коментарі 4

19-го вересня мешканців громади Володимира та гостей запрошують відвідати гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-Володимирськи», що проходитиме з 12:00 години у Слов’янському парку.

Організатори дійства Анастасія Азанова та Наталія Куран, а також заступник міського голови Андрій Гудим розповіли, чим дивуватимуть на фестивалі та чому варто обов’язково відвідати Смаковицю у Володимирі.

Андрій Гудим запрошуючи на гастрономічний фестиваль, запевнив, що організатори доклали чимало зусиль, щоб свято додало хорошого настрою та запам’яталося усім відвідувачам та учасникам свята.

Гостей Смаковиці зустрічатимуть зіркові гості: Констянтин Грубич – відомий телеведучий і «Мастер Шеф» Володимир Юрін. З ними відвідувачі зможуть поспілкуватися на креативній галявині, взявши участь у “балачках”. А також споглядати за їхніми майстер-класами і записати собі рецепти.

Як зазначила Анастасія Азанова, цьогорічна концепція фестивалю збудована навколо млинця та страв, які можна з ним приготувати.

“Млинець може бути, як страва домашня, народна та приготована у ресторані. Тому ми і майстер-класи таким чином побудували”, – додала організаторка.

Територію Слов’янського парку, де проходитиме Смаковиця, позонували таким чином, щоб люди могли чітко зрозуміти, де, що знаходиться: зона дегустацій, фудкорту тощо.

Серед закладів харчування на окремій локації біля сцени, за умови хорошої погоди, буде проводитись конкурс, – розповіла Наталія Куран. Заповнили заявки на участь у ньому сім закладів. Конкурс проходитиме у декілька етапів, який спочатку оцінюватиме професійне журі разом із зірковими гостями, а також виберуть декілька осіб від громадськості.

Окрім цього, гостей запрошують відвідати локацію “Володимирської юшки”, де три місцеві навчальні заклади: педагогічний коледж, центр освіти та агротехнічний коледж готуватимуть за своїм особливим рецептом дану страву.

Фестиваль триватиме цілий день, починаючи з 12:00 і до 21:00. Концертна програма і дійства розраховані з 12:00 і до 19:00. А вже з 19:00 всі охочі зможуть “зганяти калорії” на дискотеці.

Отож 19-го вересня володимирчан та гостей запрошують, за будь-якої погоди, гарно, цікаво і смачно провести час у парку “Словянський” на фестивалі “Смаковиця по-володимирськи”.

Із детальною програмою заходу, можна ознайомитись за посиланням.

На фото локація, де проводитимуть гастрономічний фестиваль.




коментарів: 4
  1. А як же карантинні обмеження??? Волинь з дня на день внесуть до червоної зони, а Ви таке скупчення людей організовуєте.

  2. А ще дуже дуже звернути увагу наших депутатів і керівництво хочеться на всі кухні садочків і шкіл, адже харчування майже не покращилось і порцї не калорійні не смачні і мізерні що сумно стає при тій думці які наші діти виростуть. Вважаю що відео камери треба поставити з мікрофонами як по классам шкіл так садрчків так і по кухням де готують їжу діткам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця