<

«Якщо є порушення, то треба відповідати», – Саганюк прокоментував скандал із сміттєзвалищем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 20.08.2019 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

20-го серпня міський голова Петро Саганюк під час брифінгу розповів, що після журналістського розслідування про можливу корупцію при будівництві нової карти сміттєзвалища у Володимирі-Волинському, яке опублікували 19-го серпня, мав розмову з керівником КП «Полігон» Олександром Козичком.

«Я мав розмову з Козичком. Якщо є порушення, то треба відповідати”, – сказав Петро Саганюк. Також додав, що не думає, що ситуація насправді така, як написано в розслідуванні.

“Козичко шукає адвоката, будуть судитися. Знаєте, не може конфлікт між двома особами переростати в це. Якщо є бажаючі замінити Козичка, то я сьогодні готовий подякувати Саші. Хай приходять і будуть керувати”, – зазначив Саганюк.

На запитання про те, чи є у нього претензії до фірми-підрядника, яка виконує роботи на сміттєзвалищі, Петро Саганюк відповів, що вони є. Також зазначив, що полігон обіцяють здати вчасно.




коментарів: 3
  1. як на мій погляд – то якщо детально перевірити ,як саме витрачаються бюджетні кошти в нашому місті і особливо на нове будівництво , реконструкції та ремонти і за які голосують депутати на місцевих пленарних засіданнях ,то можна знайти зловживання в більшій чи меншій мірі майже по кожному обєкту на які виділються такі кошти …ЦЕ в нашому місті давно склалася така тенденція , бо фактично відсутній реальний контроль за видатками і існує безкарність за корупцію , зловживааня владою , халатність та бездіяльність владних чиновників та місцевих депутатів …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер