<

Будівлю «червоної школи» у Володимирі можуть віддати під ветеранський хаб

20:19 | 23.01.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
911
/ Коментарі відсутні

Військові з Володимира звернулися до міського голови із проханням виділити приміщення для створення ветеранського хабу. Планується, що у майбутньому для цих потреб можуть передати будівлю колишньої першої школи на вулиці Драгоманова.

Про це на брифінгу 23-го січня розповів міський голова Ігор Пальонка.

На перший час для ветеранів війни планують виділити невелике приміщення на вулиці Івана Франка, 8 біля Центру соцзахисту.

Але в майбутньому для облаштування ветеранського хабу розглядають будівлю колишньої першої школи, щоб військові могли там збиратися, проводити дозвілля, психологічно розвантажуватися.

Також у приміщення «червоної школи» хочуть переселити ГО «Крила матері».

«Сьогодні над цим працюють наші співробітники, щоб розпланувати внутрішню площу для двох громадських організацій. Нам уже прийшла відповідь від обласного управління культури, вони не заперечують, щоб там облаштували ветеранський хаб», – додав Ігор Пальонка.

До слова, раніше під час сесії 7-го вересня виступив ветеран АТО/ООС та учасник повномасштабної війни з росією Віктор Вільчинський з пропозицією надати їхній громадській організації приміщення «червоної школи» під ветеранський хаб. Його діяльність відрізнятиметься від роботи реабілітаційного центру, туди військові зможуть прийти, провести дозвілля, поспілкуватися, знайти однодумців та морально розвантажитися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця