<

Не панікувати та продумати план дій: ветеран АТО з Володимира розповів, як діяти в разі вторгнення Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 15.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
1495
/ коментарів 6

До БУГу звернувся ветеран АТО та учасник бойових дій на Сході Віктор Вільчинський з Володимира, щоб розвіяти панічні настрої у населення та розповісти, як діяти мешканцям у разі, можливого, вторгнення Росії про яке йде мова останніми днями.

Віктор Вільчинський, як і більшість експертів, не може точно сказати, чи буде точно напад, чи ні. Тому він закликає аналізувати, тверезо ставитися до новин, не панікувати передчасно і “вмикати” критичне мислення.

На його думку, якщо вторгнення і відбудеться, то до Володимир-Волинського району російські війська не дійдуть. Їх більше цікавить Київ, Південні та Східні регіони.

“Якщо хтось і прийде до Володимира, то це можуть бути диверсійні групи, яких не будуть цікавити мешканці. Їхнім завданням може бути виведення з ладу певних інфраструктурних об’єктів, як от водоканалу, електромережі тощо”, – вважає військовий.

Віктор каже, що кожен для себе має продумати план дій. Важливо заготувати питну воду, зробити невеликий запас їжі, наготувати копії документів і в будь-якому випадку не панікувати.

Більше, про варіанти розвитку подій, і як правильно діяти дивіться у відеоінтерв’ю з Віктором Вільчинським.

Також важливо кожному пройти курси надання медичної допомоги. Пройти стрілецьку підготовку. Це можна зробити, долучившись до Штабу захисту Волині.

Люди, які не військовозобов’язані, але мають бажання захищати своє міста, громаду, можуть зробити це, долучившись до лав Тероборони.




коментарів: 6
    • Наші експерти як циганки-гадалки: “як не вмреш, то будеш жити” :)

      Не знаю як хто, а після слів пана Віктора я взагалі став спокійний.
      Бо якшо основним путлєровським військам тут робити нічого, а диверсійні групи цікавлять тільки робочі об’єкти, то до нас ні основним ні диверсійним нема сенсу йти.
      Спі спокойно, страна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота