<

Мер Володимира заявив, що планує звільнити директора УЖК, якого визнали винним у корупції

15:08 | 19.09.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
4587
/ коментарів 17

Міський голова Володимира Ігор Пальонка видасть розпорядження про звільнення директора комунального підприємства «Управляюча житлова компанія» Романа Лисюка.

Про це він повідомив на брифінгу 19-го вересня.

Нагадаємо, на минулому тижні стало відомо, що у Володимирі оштрафували за правопорушення, пов’язані з корупцією, директора одного з комунальних підприємств Володимирської міської ради. Згодом стало відомо, що йдеться про директора УЖК Романа Лисюка. У квітні-червні 2023 року директор уклав шість договорів із рідною сестрою про надання послуг із виконання малярних робіт на дитячих майданчиках у Володимирі, а згодом – додаткові угоди до договорів про збільшення винагороди за виконані роботи, згідно з якими вартість послуг зросла майже втричі.

Ігор Пальонка зазначив, що у зв’язку з тим, що директора визнали винним у корупційних діяннях, він сьогодні видасть розпорядження про його звільнення.

“Заслужив, порушив закон, відповідай. Я прийняв рішення його звільнити”, – додав мер.

Поки будуть шукати нового керівника, виконувати обов’язки директора УЖК у Володимирі буде заступник Павло Корабельников.




коментарів: 17
  1. А кримінальна справа відкрита за розтрату коштів ,чи пальчиком погрозять ,як в нас привикли робити з корупційними чиновниками?

  2. Справа продовжується з квітня. Укладено шість угод з рідною сестрою. Потім – додаткові, невідомо якої кількості. Після того, як УСР та БЕБ провели обшуки у Володимирській міськраді та вдома у міського голови І.Пальонки, він нарешті прокинувся. А до того часу про конфлікт інтересів, у підконтрольній установі, йому “нічого не було відомо”. :))) За ще менші та дрібніші провини, у ЄС мери подають у добровільну відставку.

        • Наведіть приклад, будь ласка! що при Сапогу були за 10 днів три корупційних скандали?

          • Елементарно. Наведу ще й більше, аніж ви просите. Тільки трішки пориюся у своєму особистому архіві. Але, при одній умові: Ви реально відкриваєте своє анонімне обличчя і називаєте власне справжнє ім’я. Домовились?

          • Як там архіви? Я, щось уявляю собі сценку з ”Дванадцять стільців” та архіваріуса Коробейнікова

          • Ні. Відкриваєшся і виходиш з підпільного на легальне становище – тоді отримуєш при особистій зустрічі. Те, про що просиш – вже напоготові.

    • Яке ж ти брехло! Яка тобі зустріч? Так і знав що набрещеш! що може бути простіше ніж тут написати? Я ж не пенсіонер з купую вільного часу, щоб таких самих старперів навіщати! Хоча одразу було ясно, що брешеш, не було такого і не могло бути!

      • Чому ж, младопер, зустрінемося на нейтральній території, познайомимося. У вихідний день чи у святковий. Як тобі завгодно буде. У сквері, скажімо, біля базарчику чи біля пожежної. Не треба мене “навіщати”, я сам прийду.

  3. За таке не просто звільняти потрібно і все. А саджати до в’язниці, а в умовах військового стану то й тим більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця