<

У вантажному поїзді на пункті пропуску «Володимир – Волинський» виявили контрафактні цигарки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 1.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

30 квітня співробітники Державної прикордонної служби України завадили трьом спробам переміщення сигарет в країни ЄС залізничним транспортом. Два сховки знайшли у пункті пропуску «Володимир – Волинський». Більше 200 пачок сигарет помістили в конструктивні особливості вагонів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Два сховки з сигаретами виявили прикордонники Львівського загону спільно з митниками в пункті пропуску «Володимир – Волинський». Куриво намагалися приховано перемістити через кордон в вантажних поїздах.

Тютюнові вироби помістили в конструктивні особливості вагонів. Однак їх викрити допомогли службові собаки. Більше 200 пачок сигарет без акцизної марки України вилучено.

Ще один зі сховків прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили спільно з працівниками митниці в пункті контролю «Київ-пасажирський». В ньому знаходилося більше 1 тисячі пачок тютюнових виробів без акцизної марки України. Сигарети приховали в одному з вагонів поїзда, що мав оформлятися в Києві та відправлятися в Варшаву. Знахідку вилучено, її вартість встановлюється.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа