<

Масштабна підпільна тютюнова фабрика, яку викрили на Волині, знаходиться у Поромівській громаді

20:33 | 15.02.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
6341
/ коментарів 5

Днями на Волині викрили масштабне підпільне виробництво тютюну. Як стало відомо БУГу, воно знаходиться у Поромівській громаді.

Нагадаємо, 13-го лютого стало відомо, що правоохоронці викрили групу осіб, які за допомогою спеціального обладнання незаконного масово виготовляли тютюн для куріння. В подальшому його через перевізників доправляли до Києва, де продавали зацікавленим особам.

За результатами проведених обшуків вилучено понад 33 тони тютюну та обладнання для його виготовлення. Ринкова вартість вилученої сировини становить понад 20 млн грн. Збували тютюн фігуранти гуртовими партіями на території Волинської, Львівської та Київської областей.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, нелегальне тютюнове виробництво було сімейним бізнесом. Організував його депутат Поромівської громади разом зі своїм сином та братом-фермером. Відомо, що депутат активно підтримує Українську православну церкву МП.

Досудове розслідування здійснюється за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч.1 ст.204 КК України). Поки що підозру нікому не оголошували, матеріали та обладнання передали на експертизу. Санкція статті передбачає штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.




коментарів: 5
  1. Дежавю! Під Володимиром також були накрили фабрику з тютюном, кажуть набивав папіроски Микола юнак з сином, також ніби підтримує ПЦУ. І що? Нічого! Слуга народу викрутився

    • Ви переплутали щось, Дмитре. У публікації говориться про Українську Православну Церкву Московського Патріярхату. А ви пишете про національну Православну Церкву України. Ви, хоча б, розумієте, яка між ними різниця?

    • Цигарки негативно впливають на діяльність головного мозку. Перевірено на Юнаках

  2. по методичкам гундяєва з 90-их працювали і наладили бізнес?
    контрабас всєя русі тоже з папірос починав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця