<

[ОНОВЛЕНО] Вилучили понад 33 тони продукції: на Волині викрили незаконне виробництво тютюну

13:31 | 13.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
1887
/ Коментарі відсутні

На території Волинської області викрили групу осіб, які за допомогою спеціального обладнання незаконного масово виготовляли тютюн для куріння. В подальшому його через перевізників доправляли до Києва, де продавали зацікавленим особам.

Ліцензій на виробництво тютюнових виробів «бізнесмени» не отримували, повідомляє Київська міська прокуратура.

Підпільне підприємство ретельно охоронялось та було огороджене високим парканом з системою відеонагляду і сигналізацією.

За результатами проведення обшуків вилучено понад 33 тони тютюну та обладнання для його виготовлення. Досудове розслідування здійснюється за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч.1 ст.204 КК України).

Санкція статті передбачає штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

ОНОВЛЕННО. Як повідомив департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, збували тютюн фігуранти гуртовими партіями на території Волинської, Львівської та Київської областей. Ринкова вартість вилученої сировини становить понад 20 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя