<

В ґрунт з відстійників птахофабрики у Володимирі зливають нечистоти, – активіст Сватко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 24.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарів 5

24-го лютого близько 21:30 активіст з Володимира Тарас Сватко у прямому ефірі на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що став свідком того, як у ґрунт з переповнених відстійників птахофабрики зливають нечистоти.

Також активіст зазначив, що на місці побачив групу людей, які йому погрожували. Сватко викликав поліцію для документування протизаконних дій.




коментарів: 5
  1. Чисто випадково, саме в цьому місті прогулювався активіст))) Замовна шуміха)) далі бурна овація. Може краще шоб все розтануло і розтіклось на дорогу і тд. І, ще, хто бачив аналізи шкідливості тих витоків???

    • Ось такі як ти і почали “шуміху ” на Сході ,одним було пофіг ,а іншим рускага мира захотілось .

  2. Оформіть себе як журналіст і тоді вас не будуть мати права трогати . Оформіть діяльність від Стремоусова. І яке вани право мають отруювати наші землі, наші грунти нашіу воду?!!!! Що це вони собі дозволяють??!!! Які ще щтраіи? Закрити з кінцями!!! Або фільтрацію яка по проекту у них в кошторис закладена, або хай згортають ту шарашкіну контору, і з виплатою штрафу і компенсацією тим хворим що із-за води отруєної ними , тепер всім першить у горлі, хай закриваються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця