<

Володимир-Волинська птахофабрика ввійшла до топ-5 лідерів у фінансуванні ЗСУ серед виробників мʼяса у 2023

13:29 | 22.02.2024 / Володимир / , /
Перегляди
277
/ Коментарі відсутні

Голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев оприлюднив лідерів у фінансуванні українських Збройних Сил серед виробників мʼяса у 2023 році. На четвертому місці знаходиться компанія із групи «Володимир-Волинської птахофабрики».

Рейтинг оприлюднив Данило Гетьманцев у фейсбуці.

Він зазначив, що лідерами у фінансуванні українських Збройних Сил серед виробників мʼяса у 2023 році стали:

  • Глобинський м’ясокомбінат;
  • Козятинський м’ясокомбінат;
  • Міт мікс;
  • Луцька аграрна компанія (компанія із групи «Володимир-Волинської птахофабрики»);
  • Борисфен-трейд.

“У 2023 році до бюджету України по галузі “Виробництво м’яса та м’ясних продуктів” сплачено 4,0 млрд грн, що на 48% більше сплати 2022 року. Зокрема, зазначені виробники є лідерами не лише по сплаті, але й мають навантаження вище середнього по галузі як з ПДВ, так і з податку на прибуток. Дякуємо Вам за чесну роботу!”, – повідомив Гетьманцев.

За лідерство у сплаті податків серед виробників м’яса генеральна директорка компанії Світлана Собіпан отримала відповідну подяку від голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева, яку опублікувала пресслужба Володимир-Волинської птахофабрики на сайті.

Читайте також:

Група компаній «Володимир-Волинської птахофабрики» сплатила у 2023 році на майже 100 млн грн більше податків, ніж у попередньому




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця