<

У Зимненському монастирі охрестили боксера Узелкова: його хресною стала кума Путіна Оксана Марченко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 20.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
146
/ коментарів 20

Дружина Віктора Медведчука продовжує знімати сюжети свого фільму «Прочанка». На цей раз «благодійниця» стала хрещеною матір’ю українського боксера-професіонала В’ячеслава Узєлкова. Хрещення відбулось у Зимненському монастирі біля Володимира.

Про це йдеться в новому випуску відео, – передає Під Прицілом.

В більшості зйомки відбудувались на території самого Зимненського монастиря та його околиць. У кадрах з’являється і його настоятелька ігуменя Стефанія.

Марченко повідомила, що її знайомі просять взяти їх у святі місця. Так нібито сталося і зі спортсменом В’ячеславом Узєлковим, у якого в житті пішла чорна смуга.

«Її зараз, мабуть, переживає і мій давній друг, боксер В’ячеслав Узєлков. Я зрозуміла, що з ним відбувається щось недобре, коли він попросив взяти його в Зимне», − розповіла Оксана Марченко.

Нагадаємо, у жовтні минулого року, БУГ повідомляв про приїзд Марченко і Узелкова до Зимненського монастиря.

Сам боксер розповів, що його сім’я розпалася, він втратив дружину і сина, почалися проблеми зі здоров’ям і в кар’єрі.

«Я − це оболонка, яка в середині повністю розвалюється. Всі мої спроби повернути сім’ю закінчуються, як, знаєш, хвилі б’ються об скелі. Моя колишня дружина заблокувала всі мої телефони. І зараз мене вже мій син заблокував, я навіть не можу «набрати сина». Це мене вбиває, тому що я жив заради сім’ї та дітей. І я не міг поділитися ні з ким. Ти перша, хто це знає. Останні декілька років, я тобі кажу чесно, я боюся виїжджати вночі на машині, тому що у мене якесь відчуття, що я не проживу довго», – розповів у фільмі Узєлков.

Після важких подій в житті він попросив Марченко стати його хрещеною матір’ю і вона погодилася. Кума Путіна повідомила, що після хрещення спортсмен нібито змінився і став іншою людиною.

«Перед нами − абсолютно нова людина. Безгрішний, чистий. Господь йому все простив. За широкою спиною мого друга тепер завжди незримо стоїть ангел-хранитель. Сьогодні Слава зробив лише перший крок. Попереду ще довга дорога довжиною в життя», − сказала Марченко.

Раніше у Києво-Печерській Лаврі у відео дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко “Паломниця” засвітився й інший український боксер Олександр Усик. Але у відео інтерв’ю PravdaTUT Lviv він заявив, що поспілкуватися з Марченко його попросили ченці і назвав це інформаційною війною, – пише УНІАН.

“А так вийшло, що вони зробили якесь кіно… Це є інформаційна війна. Коли комусь погано, вони обманюють. Я вже задовбався мовчати і миритися з тим, коли люди так роблять”, – сказав боксер.

Дивіться з 2:22 хвилини у відео:




коментарів: 20
  1. Кума Путіна, кума Путіна. Ця фраза повторюється декілька разів. Це і є один з методів інформаційної війни проти простих людей або промивка мозгів або нацьковування на когось. Як заставити людей, які мало знають Оксану Марченко її ненавидіти? Дуже просто, саме таким методом:”Кума Путіна”. І той,хто написав цю статтю дуже добре знає,що робить,знає поставлену перед ним задачу. Та годі з тим…
    Оксанко, ти чудова людина. Роби свою справу і не зважай на всіх злопихателів.
    А якщо Оксана Марченко робить щось протиправне–відвідує монастир,знімає фільм,спілкується з тими чи іншими людьми–повідомляйте в МВС чи СБУ.
    Нацькувати людей просто так,бо комусь так треба—нічорта,політ”Ручечники”,у вас не вийде. Люди прозрівають з кожним днем все більше і більше.

  2. Якщо хтось споживає російський газ, заправляється російським бензином чи солярою,якщо багато хто виїжає в Росію на заробітки(особливо із західної України),якщо хтось розмовляє російською мовою,якщо хтось читає Пушкіна,Лермонтова,Толстого,Буніна,Купріна,якщо хтось дивиться мультфільми на російській мові—це все проросійська діяльність??? Ну тоді,батенька,серед українців 99 відсотків–це вороги народу. І все тут.

    • От тільки не змішуй мухи з котлетами і не підміняй поняття. Коли хтось розмовляє російською мовою чи читає класиків це одне, а коли активно пропагує руський мір і веде антиукраїнську пропаганду це зовсім інше.
      І 99% це ти дуже сильно переборщив.

    • І на заробітки туди, особливо із західної України вже ніхто не їздить, бо там, після того як вони окупували наші землі і за це стали ізгоями в цивілізованому світі, настали лихі злидні, хоча і природних ресурсів продають найбільше в світі.

    • Потап це ідеальний раб. Московити нашим предкам спалили столицю, забрали церкву, знищили січ, забороняли мову, морили голодом, вбивали, а він захищає любителів “руського міра” Або він і сам з за “порєбріка” або зрадник манкурт

      • і при цьому населення під комуняками зростало швидше, ніж зараз вимирае…це підтверджуе, шо комунякам далеко до свідомих, хе-хе…

    • не пощастило аліку з народом і з яйками..народ заважае будувати, а яйки – танцювати, хе-хе…

  3. А коли пан боксер з Марченко познайомився?
    Може то з того часу в нього і почалися проблеми, бо колишня дружина виявилась мудрою…

  4. Олег,я цілком з тобою погоджуюсь. Ще якось я можу зрозуміти,коли ведеться антиукраїнська пропаганда,хоча коли людина критикує владу за тарифи на комуналку–це антиукраїнська пропаганда чи ні? І таких прикладів багато.
    А от що таке руській мір і яка від нього загроза взагалі не зрозуміло. По великому рахунку наші законодавці мали б чітко визначити поняття “руського міра”,щоб прості смертні розуміли,що воно таке,що можна любити,що треба ненавидіти,що не можна говорити чи співати.
    Олег, ти добре розумієш, що наші законотворці ніколи не визначать, що таке руській мір,тому що їм вигідно,щоб народ сам трактував це поняття–хто як може. Шановний пан Зосим по-свому трактує, мовний інтелектуал країни Ірина Фаріон розуміє це по-свому, боксер В`ячеслав Узелков по-свому,я по-свому,ти по-свому. В результаті–ХЛОПИ ЧОВПУТЬСЯ між собою,а пани і задоволені,що скотина має заняття і не відволікається на вирішення справжніх проблем. А значить і далі можна РИШАТИ СВОЇ ДЄЛІШКІ. Отже принцип:”Разделяй и властвуй” в нашій історії через віка невмирущий.

    • Що є то є)),а коли сунуть так званих “проукраїнських” активістів і депутатів до суду щоб розказали про руський мір,так вони відразу кладуть в штани і розповідають що цей мір це Пушкін,Лєрмонтов…..головне тим зас@анцям розпалити ворожнечу,розповсюдити смердючі фейки і отримати за це кошти із благодійних закордонних фондів.

  5. Якщо Марченко робить щось протиправне—будь-ласка є СБУ чи МВС(я думаю Оксана в них на повному контролі). Ми,я вважаю, є законослухняними громадянами,маємо виконувати букву законів України, законів, які затверджують законотворці(депутати Верховної Ради) а не Павло : бо він був в АТО,чи Маша,бо вона була на майдані,чи Коля,бо він на дивані рахує себе справжнім українцем або патріотом,чи Созим,бо він ненавидить росіян і Радянський Союз. Так що, Петро,борись за правду–і ти побореш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця