<

Ностальгія за радянщиною: в Зимненському монастирі виконали пісню на популярну музику російського композитора

21:25 | 10.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
71773
/ коментарів 7

На сторінці Святогірського Успенського Зимненського жіночого монастиря з’явилося відео, як регентки співають пісню з українськими словами, покладеними на музику відомого радянсько-російського композитора Євгенія Крилатова.

Про цей факт свідчить не тільки підпис до відео, але й сама мелодія і пісня, які нагадують радянський “хіт” “Прекрасное далеко”. Це трапилося під час 5-річчя відкриття та третього випускного регентського відділу Володимир-Волинського Духовного училища, що при Зимненському жіночому монастирі.

Чому саме вирішили заспівати пісню під цю мелодію – на сторінці не пояснюють. Пахне ностальгією за радянським союзом.

До слова, на заході, окрім керуючого Володимир-Волинською єпархією УПЦ мп митрополита Володимира Мельника, настоятельки монастиря ігумені Стефанії, також був присутній голова Зимнівської громади В’ячеслав Католик. І хоч на основних світлинах він уникав з’являтися, але його помітили на відео, опублікованого у сторіз на сторінці монастиря.

Нагадаємо, нещодавно гучного резонансу набуло останнє голосування, де мешканці обурились рішенням Зимнівської селищної ради, яка не підтримала розірвання договору оренди із Зимнівським монастирем та заборону УПЦ московського патріархату на території громади. Тоді для позитивного рішення не вистачило одного голосу.

Дане питання мають розглядати знову на позачерговій сесії 14-го червня.




коментарів: 7
  1. Тільки на Волині існує таке унікальне явище як Католик московського патріархату!

    • Ну що мудрий нарІд зимненської громади-на слідуючих виборах знову безальтернативний католик(пишу хфамілію з маленької букви-бо неповажаю)?

  2. Що ще має статися аби люди накінець зрозуміли, що до виборів керівника громади необхідно ставитись з повною відповідальністю
    Саме такими “католиками” був зданий ворогу південь України і саме такі “католики” чекали і нажаль ще досі чекають “асвабадітєлєй”.

  3. Україна переможе тоді, коли кожен житель України зрозуміє, що йде вічна боротьба рашистського світу з українцями, йде повне винищення українців і тільки МИ сьогодні можемо врешті зупинити цей процес. Нічого російського немає бути в Україні!

  4. Всі чиновники мають зробити вибір, вони служать Україні, чи московським попам прислужують. Якщо попам то мають добровільно залишити державну посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота