<

Прем’єр-міністр України на звернення Гузя доручив перевірити Успенський, Зимненський та Низкиницький монастирі

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив організувати процедуру перевірки Успенського собору, Зимненського та Низкиницького монастирів у відповідь на звернення нардепа Ігоря Гузя та інших депутатів .

Про це повідомляє народний депутат Ігор Гузь на свої фейсбук-сторінці.

Процес перевірки доручили організувати міністру культури та інформаційної політики України, міністру юстиції України, міністру розвитку громад, територій та інфраструктури України, голові Державної служби з етнополітики та свободи совісті, керівнику Фонду держмайна і голові Волинської ОВА.

“Очікую на відповіді щодо перевірки договорів оренди/користування та формування комісії з обстеження цих культових споруд задля подальшої передачі рухомого і нерухомого державного майна на баланс і під охорону відповідних держорганів”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, напередодні народний депутат Ігор Гузь підготував звернення до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, у якому просить перевірити три святині на Волині – комплекси споруд Зимненського та Низькиничівського монастирів, а також Успенський собор у Володимирі. Підтримали звернення Гузя ще 46 народних депутатів.




коментарів: 3
  1. Нарешті! То для цього потрібно було розпорядження Прем’єра? Голова ВОВА, Ю. Погуляйко не міг надати дозвіл лоя проведення перевірки? Гнати втришиї!

    • Погуляйка продовжився їм договори оренди земельної ділянки, що можна хотіти від того удільного князька?

  2. Закон ВР потрібен ,щоб заборонити цих сатаністів,але це не з нашою совковою владою .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота