<

У Володимирі планують зробити поточний та ямковий ремонт до кінця року за близько 5,5 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 4.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
501
/ Коментарі відсутні

До кінця цього року, якщо дозволить погода, у Володимирі планують зробити поточний ремонт на вулицях Леонтовича, Огієнка та Річинського, я також провести ямковий ремонт на інших дорогах.

Про внесення змін до бюджету на 2022 рік на ці потреби проголосували депутати на сесії 30-го вересня.

Відтак поточний ремонт трьох вулиць Леонтовича, Огієнка та Річинського планують зробити за 3, 637 млн грн. На облаштування з’їзду з вулиці Луцької до ж/б №№156, 158 передбачили ще 849 тисяч. На пресконференції 3-го жовтня міський голова Ігор Пальонка зазначив, що на даних ділянках дороги буде покладене нове асфальто-бетонне укриття.

Крім того, у цьому ще планують провести ямковий ремонт на декількох вулицях. Для цього спочатку передбачили 648 тисяч грн. Але депутати замінили пункт, яким передбачалася закупівля дерев на вулицю Шевченка та Устилузька за 500 тисяч гривень. Ці кошти було вирішено також спрямувати на ямковий ремонт.

Також мають провести поточний ремонт (аварійно-відновлювальні роботи) з’їзду з вулиці Небесної Сотні на вул. Івана Франка з влаштуванням автостоянки. На виготовлення ПКД запланували 35 тисяч гривень.

Читайте також:

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця