<

У Володимир-Волинському ліцеї перебудовують ангар у спортивний зал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 10.07.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

10-го липня народний депутат Ігор Гузь побував у Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» Волинської обласної ради. Тут дізнався на якому етапі перебувають роботи з реконструкції ангару, котрий знаходиться на території закладу, під спортивну споруду.

Нагадаємо, раніше «БУГ» повідомляв, що на облаштування спортивного залу зі споруди було виділено 500 тисяч гривень з державного бюджету за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя.

“Приміщення ми утеплимо, зробимо підлогу, вентиляцію і опалення. Це все необхідне для тренувального процесу наших футзалісток. Тут будуть займатися більше сотні дітей, які навчаються у нашому ліцеї”, – розповів директор закладу Валентин Вірковський.

Як він повідомив , у ангарі раніше стояла сільгосптехніка, але незабаром, вже у цьому році, його переобладнають у споруду з футзальним полем.

“Очевидно, що ще треба буде додати коштів. Завдання, яке ставить керівник закладу, ми підтримаємо. Дійсно хотілося, щоби тут уже в зимову пору молодь мала можливість займатися. Невдовзі, я сподіваюся, отримаємо позитивну відповідь і за кошти Міністерства освіти для облаштування ще одного великого спортивного поля”, – сказав нардеп.

Завершити роботи з облаштування спортивного футзального поля у ангарі планують до кінця року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер