<

У студії БУГу Ярослав Матвійчук про підсумки проведеної роботи, досягнення і знакові події-2019 для Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 29.12.2019 / Володимир, Онлайн / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Напередодні Нового року прийнято підбивати підсумки. Редакція інтернет-видання «БУГ» запросила у студію першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука, аби розповісти про роботу місцевої влади у 2019-му році та ознайомити з основними напрямками діяльності на 2020-ий рік.

Ярослав Матвійчук розповів, що у цьому році чимало уваги було приділено вирішенню важливих для міста питань. Зокрема, закцентував увагу на ремонті доріг, роботах по доступності для маломобільних верств населення, будівництві нового полігону. Також говорили про ще одне проблемне для Володимира-Волинського питання – безпека міста.

Не оминули увагою зміни в місті після реорганізації ЖЕКу в Управляючу житлову компанію та особливості діяльності місцевих ОСББ.

Також обговорили можливість відмови від централізованого опалення в користь індивідуального, які умови повинні бути дотримані для цього.

У соцмережах активно обговорювали новорічні інсталяції, представлені у центрі міста закладами освіти. Запитали у пана Ярослава його ставлення до такого способу вирішення питання з прикрашання міста до новорічних свят, а також чи не доцільніше було б у майбутньому придбати додаткову святкову ілюмінацію для оздоблення за кошти з міського бюджету.

На завершення Ярослав Матвійчук дав три новорічні обіцянки особисто собі, які зобов’язується виконати у 2020-му році, а також звернувся з побажаннями до глядачів інтернет-видання «БУГ».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер