<

У приймально-діагностичному відділенні ТМО Володимира презентували нові кабінети

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 3.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
1247
/ Коментарі відсутні

2-го листопада у ТМО Володимира презентували два нові сучасні кабінети для діагностики, лікувальних маніпуляцій і малоінвазивних операцій.

Показали новий кабінет УЗД судин та інтервенційних процедур під ультразвуковим контролем, а також кабінет мікрохірургії ока, повідомляють на сайті міста.

Керівниця лікарні розповіла, що кабінет УЗД судин та інтервенційних процедур під ультразвуковим контролем обладнаний новим УЗД-апаратом європейського зразка.

У кабінеті  також є операційний стіл з електропідводом, що допомагає повернути тіло пацієнта пультом керування у зручне для лікаря положення без докладання фізичних зусиль.

Тут будуть проводити малоінвазивні оперативні втручання: різноманітні пункції патологічних утворень, біопсії, блокади для купування болю чи анестезії, абляцію та склеротерапію судин нижніх кінцівок при їх варикозному розширенні.

Перевагою даних процедур є те, що пацієнт не потребує загального наркозу та госпіталізації. Тобто пацієнт отримав допомогу, і цього ж дня при задовільному стані може бути йти додому.  

У кабінеті мікрохірургії ока оглянули високоякісне офтальмологічне обладнання, діагностика на якому займає лише декілька хвилин, що зручно як для пацієнта, так і для лікаря.

Зокрема, у кабінеті розміщені безконтактний тонометр для визначення внутрішньоочного тиску, який зазвичай використовують при глаукомі та різних запальних захворюваннях ока, а також рефлектометр, який визначає оптичні властивості ока при гіперметропії, міопії та астегматизмі.  

Щоб потрапити на прийом до лікарів кабінету УЗД судин та інтервенційних процедур під ультразвуковим контролем та кабінету мікрохірургії ока, пацієнту необхідно безпосередньо звернутися до вузькопрофільних спеціалістів.

Контактний телефон реєстратури для довідок: 3-41-03 (пн – пт з 8:00 до 15:30).  

Після презентації діагностичних кабінетів, міський голова Ігор Пальонка оглянув хід робіт у інфекційному відділенні, де зараз тривають активні ремонтні роботи.

Тут планується розгорнути 20 ліжкомісць. Інфекційне відділення для зручності пацієнтів та медперсоналу буде перенесено з так званої “червоної” лікарні у приміщення ТМО на Павлова, 20.

“Цього року з бюджету громади у Володимир-Волинське ТМО вкладено 20 мільйонів гривень. Ми поступово розвиваємо лікарню, вкладаємо кошти у придбання нового обладнання та проведення ремонтів.

Ми і далі будемо працювати над тим, аби покращувати і якість медичних послуг, і фінансовий стан ТМО”, – зазначив Ігор Пальонка.

Міський голова з генеральною директоркою відвідали також терапевтичне відділення, яке на сьогодні перепрофільоване під ковідне відділення.

Очільник міста побачив, як працює дане відділення та “ковідна” реанімація на базі лікарні.  

“Щиро вдячна міському голові, міській владі та депутатському корпусу за розуміння теперішньої непростої ситуації у медицині.

Думаю, що спільною командною роботою і такими темпами побудуємо якісну медицину на відповідному високому рівні для нашої громади!”, – заявила гендиректор ТМО Тетяна Ващук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер