<

Підрядник не вчасно надав документи: у ТМО Володимира прокоментували обвинувачення стосовно завищеного тендеру ремонту відділення на мільйон грн

23:51 | 22.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
816
/ коментарі 2

Керівництво ТМО Володимира відреагувало на сюжет журналістів щодо ймовірного порушення у проведенні тендеру на ремонт педіатричного відділення і вибору підрядника, який назвав ціну на мільйон вище попереднього. Там зазначають, що ТзОВ «Україна Інжиніринг», подало документи із запізненням на один день.

Нагадаємо, до журналістів Конкурента звернувся Максим Савонюк, який є директором компанії «Україна інжиніринг», розповів, що наприкінці квітня 2023 року вони взяли участь у тендері, який успішно виграли у травні. Запропонували ціну на мільйон меншу, ніж попередня фірма, 5,7 млн замість 6,7 млн грн, який запропонували “Волбуд”.

У відповідь на сторінці Володимирського ТМО заявили, сюжет журналістів вводить в оману громаду Володимира та Волині в цілому, оскільки подає перекручену інформацію, що не відповідає дійсності.

Отже, про все по порядку. У медоб’єднанні був оголошений тендер на проведення ремонту у педіатричному відділенні. Виграв тендер ТЗОВ “УКРАЇНА ІНЖИНІРИНГ”. Протокол про визнання цього ТЗОВ переможцем тендеру датований 11-им травня 2023 року.

Відповідно до законодавства, переможець мав надати документи протягом 4-х робочих днів, чого не відбулося. Тобто, усі необхідні документи переможець торгів мав можливість подати до 17-го травня 2023 року Включно, але цього не зробив (Документація додана 18-го травня, тобто порушено терміни подачі таких документів).

“Втім, “переможець” тендеру з колегами увірвався у приймальню гендиректора ТМО 18-го травня з погрозами, змушуючи працівників лікарні прийняти документи поза термінами, тим самим змушуючи працівників і керівництво порушити чинне законодавство України. Зі зрозумілих причин, наші колеги на це не пішли”, – розповіли свою версію у лікарні.

За недостовірну інформацію, ТМО збирається подавати на журналістів до суду.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота