<

Заберуть приватні аптеки та перенесуть кафе: у Володимирі завершують ремонт приймального відділення

20:26 | 27.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
4307
/ Коментарі відсутні

У Володимирі завершуються ремонтні роботи приймального відділення ТМО, які розпочали наприкінці минулого року. Облаштували заїзд для швидкої, об’єднали частину приміщень, біля приймального відділення працюватиме новий рентген-кабінет, КТ, встановлять ангіограф.

Хід робіт 27-го жовтня оглянув міський голова Володимира Ігор Пальонка. Головна лікарка ТМО Тетяна Ващук розповіла про пророблену роботу, показала оновлені приміщення та сучасне обладнання.

Відтак, у відділенні Екстреної медичної допомоги (ЕМД) буде забезпечений повний доступ для пацієнтів, зокрема враховані усі норми по інклюзивності, облаштували заїзд для швидкої. До нового відділення можна буде потрапити через три входи, пацієнтів розділять на три потоки, які не контактуватимуть між собою: ургентні, ті що звертаються самостійно та інфекційні.

Передбачено, що у майбутньому відділенні будуть функціонувати чотири операційні для невідкладних оперативних втручань, а також рентген кабінет, комп’ютерна томографія, лабораторія, травмпункт, гіпсувальна кімната, ангіографічний блок, палати інтенсивної терапії, де пацієнти зможуть перебувати до 24 годин або до встановлення діагнозу. Відділення ЕМД працюватиме 24/7.

Для зручності пацієнтів передбачували велику зону очікування, рецепцію, де працюватимуть медичні реєстратори, камери зберігання особистих речей, пункт охорони з виведеними відеокамерами.

Згідно з новими вимогами для кластерних лікарень, у медзакладі не можуть працювати приватні аптеки, тож по закінченню договорів оренди, вони виїжджають з лікарні. Також перенесуть кафетерій в укриття.

Роботи з ремонту відділення ЕМД обіцяють завершити до кінця цього року.

Окрім оновленого приймального відділення міський голова відвідав військових, яких лікують у ТМО. Цього року у Володимирі надали медичну допомогу уже понад 2,5 тисячі військовослужбовців, які поступають сюди по розподілу з інших шпиталів.

Міський голова зазначив, що сподівається з наступного року оновлене приймальне відділення запрацює і надаватиме якісні медичні послуги пацієнтам. Це було одним із завдань для отримання статусу кластерності, який у вересні надали Володимирському ТМО, і вони його, фактично виконали.

Читайте також:

Нові ліфти, сучасна реанімація, реконструкція приймального відділення: показали, як оновлюється ТМО Володимира




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця