<

Нові ліфти, сучасна реанімація, реконструкція приймального відділення: показали, як оновлюється ТМО Володимира

15:10 | 26.08.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
3817
/ 1 коментар

Останні три роки оновлення Територіально медичного об’єднання у Володимирі рухається семимильними кроками. За цей час вдалося повністю оновити реанімаційне, інфекційне, хірургічне відділення, зробити ремонт в укриттях, замінити старі ліфти на сучасні. На завершальному етапі реконструкція приймального відділення, що було головною умовою для отримання статусу кластерності лікарні.

Більшість робіт проводиться за кошти міського бюджету, частину, серед яких оновлення укриття, вдалося зробити власними силами.

Ремонт приймального відділення розпочали робити ще у грудні 2022 року, підрядник обіцяє завершити їх у жовтні цього року. Територію, площею 2 тис. кв.м змінили кардинально, адже за новими стандартами МОЗу, туди має бути забезпечено заїзд швидкої допомоги. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ “Житлобуд 2” з Луцька. Нагадаємо, що реконструкція приймального відділення та облаштування кабінету для ангіографа і встановлення самого обладнання, були головними вимогами для отримання статусу кластерності лікарні, на який чекають у ТМО з дня на день.

Також директорка ТМО Тетяна Ващук показала два нові ліфти, які нещодавно були встановленні у ТМО. Вантажопідйомність кожного – тисяча кілограмів. Їх загальна вартість близько 4 млн грн.

Крім того, у лікарні завершується ремонт у дитячому відділенні, яке невдовзі здадуть в експлуатацію. Проведені капітальні роботи у реанімаційному блоці, яке нині має сучасний вигляд.

Варто зазначити, що медзаклад уже повністю підготовлений до зими, і на випадок відсутності електроенергії, тут передбачені три генератори, загальною потужністю близь 500 кВт.

Міський голова Ігор Пальонка, який був присутній під час інспекції у ТМО, зазначив, що задоволений темпами виконання робіт, адже підрядники обіцяють завершити роботі у жовтня цього року.

“Ми планово йдемо до того, щоб в нашій лікарні все відбувалося згідно з нормами чинного законодавства. Норм надання якісних медичних послуг. І в цьому ми підтримуємо генерального директора медзакладу Тетяну Ващук.

Окрім приймального відділення ремонтується дитяче відділення, замінені ліфти. І поступово лікарня оновлюється і в найближчій перспективі це буде найкраща лікарня, думаю не лише у нашому районі, але й в області”, – зазначив мер.

Він додав, що за час повномасштабного вторгнення росіян у ТМО Володимира надали медичні послуги більш як 2 тисячам військовослужбовців. Для них покращили харчування. Із міського бюджету виділялися кошти на титанові пластини для бійців. Згодом реабілітаційне відділення перенесуть у “червону лікарню”.

Читайте також:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця