<

Рішення по нововолинській та володимирській лікарнях не прийняли: у МОЗі обговорювали кластеризацію медзакладів Волині

16:20 | 29.06.2023 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1672
/ Коментарі відсутні

29-го червня в Києві у Міністерстві охорони здоров’я відбулась нарада, на якій мали прийняти остаточне рішення щодо спроможної мережі медзакладів Волині. На захід прибули нардеп Ігор Гузь, мери Нововолинська, Володимира з головними лікарями. Але остаточне рішення, кому надати статус кластерної лікарні у МОЗі не прийняли.

Про початок наради повідомив народний депутат України Ігор Гузь. Він зазначив, що відстоюватиме позицію обох міст Нововолинська та Володимира.

Також на нараду прибули й міський голова Володимира Ігор Пальонка з головною лікаркою ТМО Тетяною Ващук та мер Нововолинська Борис Карпус із головним лікарем ЦМЛ Олегом Шипеликом.

В результаті, після півторагодинних дискусій за участі міністра Віктора Ляшка, його заступників, представників ОДА, Ігоря Гузя, Ігоря Пальонки та Бориса Карпуса, остаточне рішення не прийняли. Не виключається можливість приїзду Ляшка у Нововолинськ.

Нагадаємо, що вже більше року точиться дискусія з приводу того, яка лікарня має стати кластерною – у Володимирі чи у Нововолинську. Нардеп Ігор Гузь вважає що кластерними мають бути обидва медзаклади.

За цей рік представники МОЗ жодного разу не зустрілися з колективами обох лікарень, не приїхав на запрошення і пан міністр Віктор Ляшко.

Раніше Волинська ОВА рекомендувала МОЗу надати статус кластерності Володимирському ТМО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа