<

Ігор Гузь: сьогодні у Києві вирішують долю лікарень у Володимирі та Нововолинську

29-го червня в Києві у Міністерстві охорони здоров’я відбувається нарада з питань кластерності лікарень, в тому числі і Волинських.

Про це повідомляє народний депутат Ігор Гузь на своїй фейсбук-сторінці.

“На жаль, як мені відомо, міських голів, представників міських рад, медзакладів на неї не запросили.Буду відстоювати під час зустрічі позицію моїх виборців з двох міст”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що вже більше року точиться дискусія з приводу того, яка лікарня має стати кластерною – у Володимирі чи у Нововолинську. Нардеп Ігор Гузь вважає що кластерними мають бути обидва медзаклади.

За цей рік представники МОЗ жодного разу не зустрілися з колективами обох лікарень, не приїхав на запрошення і пан міністр Віктор Ляшко.

“Ніхто публічно не висловив позиції міністерства, не навів даних про медзаклади. І зараз ми маємо «кота в мішку»…Можливо, сьогодні почують мене, як представника двох міст.

Вимагаю категорично, аби мінохорони здоров’я надало статус кластерних двом лікарням – у Нововолинську і Володимирі.Закликаю не руйнувати медичну галузь двох громад!” – зазначив нардеп.




коментарів: 5
  1. Живу не в тій і не в тій громаді, тому хай будуть дві. Всім буде зручно і добре

  2. Як нам добиратись до з села лікарні? Тому таких лікарень має бути 2. І точно не в Іваничах!

  3. Український совок у всій своїй красі ,а може в КМ вони хочуть взятку щоб вирішити це просте питання ,ніхто не поцікавився ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота