<

Ігор Гузь: «Прийнято рішення, що Нововолинська і Володимирська лікарні будуть кластерними»

12:30 | 6.09.2023 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
3992
/ коментарів 8

4-го вересня прийнято рішення, що Нововолинська і Володимирська лікарні будуть кластерними.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь.

“Дякую моїй команді, яка боролася і аргументувала. Дякую міським головам, які боролися за це, депутатському корпусу, громадським активістам, медперсоналу лікарень”, – сказав Гузь

Він додав, що переконаний – рішення абсолютно правильне. Лікарні у Володимирі і у Нововолинську можуть бути самодостатніми, ефективно працювати на громаду і для громади.

“Спільно з командою готові допомагати в розвитку двох закладів”, – зазначив нардеп.

Нагадаємо, що вже понад рік точиться дискусія з приводу того, яка лікарня має стати кластерною – у Володимирі чи у Нововолинську. Нардеп Ігор Гузь вважає що кластерними мають бути обидва медзаклади.

1-го липня міністр Ляшко відвідав Нововолинську лікарню на запрошення нардепа Гузя: переконували НЦМЛ також надати кластерний статус.




коментарів: 8
  1. Супер .
    Можна пояснення головного лікаря, про які умови йдеться ? Що саме повинна втілити Нововолинська лікарня, щоб і через рік зберегти цей статус.? Чи реально їх виконати?

    • Розкажу без Шмпелика. Якби не було кластерного закладу, то везли б тебе лікуватися в Володимир. А так привезуть і прооперують в Нововолинську.

    • Нормальні міркування. Правильне запитання. Жінка думає головою. Браво!

  2. Якщо серйозна хвороба то люди їдуть львів,київ..не довіряють нашим лікарям…то що змінилося?? Кластерна чи ні!

    • Якщо серйозна хвороба, то лікується і в Володимирі. І навіть безоплатно, треба тільки мати нормального лікаря і думати головою

    • Якщо є лишні гроші, то можеш їхати. Колись в Іваничах нормально лікування було.
      Не особливо накатаєшся

  3. Читайте уважніше. Кластерність КНП “НВ ЦМЛ” надана на один рік. При невиконанні певних умов цей статус буде знято. Найбільш вірогідно, що так і станеться. Проте, іншим лікарням Волині таких умов не ставилось, що наштовхує на деякі сумніви та роздуми… Саме розпорядження теж не викликає довіри – воно нікчемне, надруковане не на гербовому бланку Волинської ОВА, без підпису Ю.Погуляйка, без реквізитів органу, який його видав тощо. Таких папірців я, на принтері, можу за годину штампонути зо 100 штук. Ось і думай-ТЕ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа