<

«Розвиток бізнесу = розвиток громад»: біля Нововолинська пройде масштабний форум для підприємців, охочих закликають долучатися

13:05 | 2.06.2023 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
588
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя, в рамках програми міжнародної співпраці EU4Business, збирає під одним дахом представників бізнесу та місцеву владу, щоби дати поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу у Володимир-Волинській та Нововолинській громадах.

Форум “Розвиток бізнесу = розвиток громад” пройде 9-го червня у Нововолинську. До участі запрошують чинних та майбутніх підприємців, інноваторів, експертів, а також представників місцевого самоврядування й громадських організацій. Вхід безкоштовний, але можливий лише за попередньою реєстрацією. Форму можна заповнити за посиланням.

Незабаром після реєстрації учасники дізнаються погодинну програму заходу та точне місце його проведення (локацію не розголошують публічно з міркувань безпеки). 

У програмі форуму: панельні дискусії, виступи спікерів з експертними думками та відкритий мікрофон. На учасників події чекають кейси від експертів, обмін корисними рішеннями та практичним досвідом, а також нові знайомства. Будемо говорити на теми масштабування бізнесу в умовах війни, створення дорожньої карти відкриття бізнесу в Європі та підтримки МСП.

Серед запрошених гостей: Ігор Пальонка – Володимирський міський голова; Борис Карпус –Нововолинський міський голова; Ігор Гузь – народний депутат; Богдан Бадзюнь – підприємець, власник БОШ Авто Cервісу “Формула”; Світлана Собіпан – голова наглядової ради ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” (TBC), Андрій Залівський – Червоноградський міський голова; Тарас Хавунка – голова правління ГО “Аналітично-адвокаційний центр “Львівський регуляторний хаб”; Марина Єлева – директорка Фермерського господарства “Дари Волині”; Кзав’є Пако – інвестор; Юлія Муленко – співзасновниця кавʼярні “МІКА”; Анастасія Нагірняк –підприємиця, власниця клініки “Wellness Path”;  Андрій Тараненко – підприємець; Елла Яцута – грантрайтер Consulting Center; Олександр Бондаренко – директор і засновник Бюро інвестиційних програм.

“Агенція регіонального розвитку Прибужжя працює над сталим розвитком регіону, покращенням його інвестиційної привабливості. Для нас важливо, щоб малий і середній бізнес розвивався. Одним з завдань, що ставимо перед собою – це розвиток соціально-відповідального бізнесу і участі підприємців у суспільному житті громад. Ми впевнені, що саме за допомогою проведення цього форуму вдасться налагодити взаємодію між інвестором, бізнесом та владою”, – коментує Ірина Пикалюк, виконавча директорка ГО “Агенція регіонального розвитку Прибужжя”.

Нагадаємо, що для участі в заході треба зареєструватися за посиланням. 

Більше деталей про форум можна дізнатися згодом на сторінці Агенції у фейсбуці.

***

Бізнес-форум проводиться з метою підвищення підприємницького потенціалу мешканців Володимир-Волинської та Нововолинської територіальних громад в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH.

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Локальним партнером з виконання програми є Агенція регіонального розвитку Прибужжя у співпраці з Володимирська міська рада та Нововолинська міська рада.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю Агенції регіонального розвитку Прибужжя і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер