<

У Нововолинську відбувся діловий форум громад Прибужжя, організований ООН

18:45 | 21.12.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1783
/ коментарі 3

У Нововолинську 21-го грудня відбувся бізнес-захід «Діловий форум громад Прибужжя: спільна трансформація для сталого розвитку».

Захід було організовано Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах впровадження проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» за підтримки уряду Швеції.

У форматі живого спілкування керівники громад Борис Карпус та Олег Савчук, місцеві та обласні депутати, представники бізнесу, керівники освітніх та культурних установ, очільники державних структур і фахівці у різних сферах спільно напрацювали пріоритети регіонального розвитку.

З вітальним словом виступив депутат обласної ради, помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч, голова Волинської Григорій Недопад та голови Нововолинської та Поромівської громад.

Також міський голова Борис Карпус вручив нагороди найбільшим платникам єдиного податку за підсумками 2022 року на території Нововолинської громади. ФОПам:

Ігор Трофимович, Руслан Синюк, Микола Шпот, Кантол Бустревел ТОВ Пасажирські перевезення за кордон, Олександр Правкін, Ігор Марушко, Олександр Громада, Євгеній Драган, Володимир Миронюк, Леонід Яворський.

Найбільшим платникам податку на доходи фізичних осіб:

ТОВ «Кроноспан ЮА», ТОВ «Волинська меблева компанія Україна», ТОВ «ХАН Електробау», ПрАТ «Нововолинський ливарний завод», ТОВ «Сільва-транс», ПрАТ «Західна промислова група», ТзОВ «Промлит», ТзОВ «Моделпак», ТОВ «Ю-Кенвес», ТОВ «Нововолинський м’ясокомбінат», ВОБФ «Карітас-Волинь», ТОВ «Новомонтаж», ТОВ «Лінфорд інвест».




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця