<

Разом із німецькими партнерами у Володимирі та Нововолинську покращуватимуть підприємницький потенціал мешканців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 30.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
1229
/ Коментарі відсутні

Проєктна заявка, яку підготували спеціалісти відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимирської міської ради, пройшла відбір у конкурсі  «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH від Європейського Союзу та уряду Німеччини.

Затверджений до реалізації проєкт «Підвищення підприємницького потенціалу мешканців Володимир-Волинської та Нововолинської територіальних громад шляхом проведення освітньо-промоційних заходів» буде спрямовано на мотивацію до підприємницької діяльності мешканців двох громад, – повідомляють на сайті міста.

Заплановані активності дозволять познайомитись з ключовими законодавчими питаннями щодо власної справи: організаційна форма роботи, групи підприємництва, податки та звітування, трудові відносини, реєстрація бізнесу, SMM, точка беззбитковості тощо.

Програма проєкту включає:

  • тренінги для охочих стати підприємцями та тих, хто веде свою справу нещодавно;
  • форум для діючого бізнесу про подолання викликів та розвитку власної справи;
  • відеосюжети про місцевих підприємців, які спонукатимуть до прозорого ведення своєї діяльності та легалізації зайнятості.

Безпосередньою організацією заходів опікуватиметься Агенція  регіонального розвитку “Прибужжя” у співпраці з міськими радами в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку за дорученням Європейського Союзу та уряду Німеччини реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця