<

Петро Саганюк: проблема Володимир-Волинського теплокомуенерго полягає в одній людині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 7.06.2016 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Проблеми КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” не вирішились із заміною директора підприємства. Поставлене завдання мером Саганюком – за тиждень розпочати подавати гарячу воду, хоча б один день на тиждень, керівництво теплокомуненерго не виконало, що викликало хвилю обурення у міського голови на черговій оперативній нараді 7-го червня. 

“Ніхто ні за що не відповідає, все не вони. Котельні не здані – не вони, лічильники не здані – не вони, води немає гарячої – не вони! Я розумію, що я голова, але ви себе захищаєте так, що до вас доступитись не можна. То я кину те головування і прийду як простий громадянин і прийму всі міри. Покличу хлопців з АТО…, я піду з ними і розкажу хто там і що, і хто винен! Там кримінальна справа вже відкрита, я її не опущу. … Це треба додуматись під час виборів з 15-го жовтня по 1-ше листопада дати на свою дільницю більше теплоносіїв… на кілька градусів… Це підкуп, прямий, виборців!” – зазначив Петро Саганюк.

Також міський голова розповів, що приїздила інспекція Антимонопольного комітету. По факту перевірки для КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” є вірогідним штраф у розмірі 1,5 мільйони гривень. Одразу ж Саганюк зазначив, що виплачувати штраф буде керівництво комунального підприємства.

“Чому нема претензій до Козичка? До Ковалюка? Деколи там проходять, але також слухається. Одна проблема – теплокомуненерго. Я думаю, що це проблема в одній людині” – додав на завершення Саганюк.




коментарів: 2
  1. пане мер , а хіба не ви прямо дали хід можливо справжньому підкупу , коли підписали розпорядження про встановлення зразу на трьох будинках теплових лічильників , витративши сотні тисяч з міського бюджету , де балотувався ваш нинішній заступник Матвійчук ,і який до речі набрав найбільше голосів на дільниці і це при тому що таких будинків без обліку тепло в той час було більше сотні , а ?

    • пане мер , дуже добре , що Ви надумали нарешті зараз прийти в теплокомуненнрго , бо там Вас не бачили мабуть вже більше ніж 20 років , ми розуміємо , що Ви привикли по безліч разів бувати і вітати працівників суду , редакції газети ” Слово правди ” , податкової ( крім останнього року ) , таможенників ,прокуратури , бо потрібні для різних “ділов” і авантюр люди , а теплокомуненерго тільки для влаштування свої свити , вони для маленьки гвинтики для вашої велики гри для створення іміджу удільного князя міста .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця