<

«Отець Михаїл»: співвласник Володимир-Волинської птахофабрики Добкін став дияконом УПЦ Московського патріархату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 8.04.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
28512
/ коментарів 5

Михайло Добкін, який є співвласником Володимир-Волинської птахофабрики, на днях став дияконом УПЦ Московського патріархату.

Про це повідомили у публікації Telegraf, посилаючись на сайт Харківської єпархії УПЦ МП.

“7 квітня 2022 року, у свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій, очолив святкову Божественну літургію у Свято-Благовіщенському кафедральному соборі міста Харкова…

За богослужінням митрополит Онуфрій звершив хіротонію в диякони випускника Харківської духовної семінарії Михайла Добкіна”, — йдеться у статті.

Проте, на даний час, фотографії з єпархіального сайту вже видалили. Натомість вони лишилися на інших ресурсах. На них – вотермарк з адресою сайту.

Священник Православної церкви України (ПЦУ) та викладач Київської православної богословської академії Іван Сидор на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук назвав те, що сталося, знущанням над Церквою.

Михайло Добкін тепер диякон. Тому від сьогодні звертатися потрібно “отче Михайле” (смайл “сміх крізь сльози” — ред). Московський Патріархат в Україні поповнився на ще одного “святого”. Під час жорстокої війни Росії проти України. Господи, за що??? Коли отець Михайло буде читати Апостол, головне, щоб не сказав, що “текст по-дибільному написан”. Це знущання над Церквою“, — написав отець Сидор.

Зазначимо, що наприкінці березня 2022 року у Верховній Раді було зареєстровано законопроєкт, який пропонує заборонити діяльність УПЦ Московського патріархату в Україні, в тому числі через те, що МП належить до російської православної церкви, яка благословляє росіян на війну проти українців.




коментарів: 5
  1. Кацапські сатаністи ніяк не можуть заспокоїтись ,цікаво чи багато прихожан прийдуть до цього фашистського патріархату після війни .

  2. Це доводить те, що навіть повний ідіот з легкістю може стати дияконом упцмп

  3. Сюр, таке враження, ніби дивишся в якусь альтернативну реальність. Це знущання над вірою та українцями, під час війни. Мацковський пархат потрібно заборонити, зараз неймовірна нагода покінчити з цим кгб в рясах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця