<
Віктор Вілентко

Напевно, путін та путінізм, як хвороба, розповзлася кругом, включаючи Іваничі

Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на це все закривати очі. Можливо, пусте це все і ці закулісні ігрища, так званої влади, і безхребетність опозиції – це великий спектакль одного актора.

Напевно, що путін та путінізм, як хвороба, розповзлася кругом, включаючи Іваничі. Одні, втративши гідність бійця, носячи військову форму, вимолюють собі право ховатись в тилу, інші, прикрившись бажанням щось змінити, самі, мов воші, ховаються у своєму кожусі.

Дивлячись на те, що пишуть у засобах інформації стосовно можливого будівництва москальської церкви в селі Мишів, то скажу відверто, що так буде і це станеться саме через дволикість влади в особі Томашевської, і через саме тих, хто звик стріляти десь із за кутка.

Сьогодні Іваничівська громада – можливо єдина, де є спроба залякати, так званих депутатів, контролюючими та силовими органами.

Томашевська, не переходь червону лінію, бо маєш усі шанси отримати на горіхи. Можна залякати своїх “ждунів”, проте повірте, що є порох в порохівницях і є ще на кого спертися.

Особисто знаю та глибоко поважаю позицію декількох людей у цьому бедлані, під назвою рада. Це депутат С. Лойко та Р. Чипинюк. Можливо і ще хтось, проте поки їх не чути.

І позиція теперішніх місцевих слуг народу буде визначатись саме здатністю бути людиною з власними переконаннями та принципами, а усе інше то від лукавого.

Звичайно, що нас усіх чекає суд Божий, проте є ще людський…

Я переконаний: настав час зняти маски і перестати боятись, а то дійсно кажуть, що стає соромно за іваничівців.

Все буде Україна!!!

Спостерігаємо за найближчою сесією…

Джерелом для публікації став пост на фейсбук-сторінці воїна 14-ої бригади, колишнього очільника Іваничівської райради, а нині депутата Володимирської райради Віктора Вілентка

Читайте також:

В селі Мишів Іваничівської громади хочуть побудувати московський храм

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 3
  1. Одні, втративши гідність бійця, носячи військову форму, вимолюють собі право ховатись в тилу (ухілянти з тцк:), інші, прикрившись бажанням щось змінити, самі, мов воші, ховаються у своєму кожусі (інші ухілянти:)
    томашевська (ждун) , але з танком! :)

    • Шановний, ти хоч щось знаєш про працівників ТЦК, чи тількі те, що каже руская пропаганда?!

  2. Hє, Вітюня, хвороба путінізму не розповзлася до Іванич. Іваничі породжують путінізм і томашевськівізм, шо є по суті те саме.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...