<

Нововолинськ простягає руку співпраці, довіри та партнерства Володимиру-Волинському, – Борис Карпус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 30.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

На першій сесії Володимир-Волинської міської ради мер Нововолинська Борис Карпус привітав новообранану владу.

Карпус привітав мера Ігоря Пальнку та депутатів з історичним днем та зазначив, що надіється на плідну співпрацю Володимира-Волинського та Нововолинська.

У вашому житті перевертається нова сторінка і якою вона буде наступних 5-ть років, залежить тільки від вас. Як ви будете розвивати своє місто, який буде Володимир-Волинський в майбутньому, як ви будете його позиціонувати, залежить від ваших рішень.

Межа, яка тепер є між нашими містами, проходить по річці Студянка і ми фактично сусіди. А це, я надіюсь, буде відображатися на наших стосунках.

Карпус додав, що раніше між містами були холодні стосунки і сьогодні він надіється, що ситуація зміниться та спільними зусиллями сусідні міста будуть долати труднощі.

Раніше між Володимиром та Нововолинськом були холодні стосунки, натомість сьогодні я б хотів, щоб вони були партнерські. Кожен з нас повинен протягнути руку один одному і разом долати ті виклики, які сьогодні стоять перед нашими містами. Спільними зусиллями ми досягнемо гарних результатів. Нововолинськ простягає руку співпраці, довіри та партнерства Володимиру-Волинському.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок