<

Ремонт музею, басейн, банери загиблим: на що передбачили кошти з бюджету громади

21:32 | 30.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
248
/ Коментарі відсутні

На сесії у Володимирі підтримали виділення коштів на завершення ряду робіт, які розпочали минулого року. А також передбачили фінансування встановлення банерів загиблим, виготовлення документів на перенесення радянського обеліска з площі.

Після тривалих обговорень та дискусій, рішення прийняли депутати на сесії 26-го квітня.

Серед іншого було підтримано:

  • Щодо програми благоустрою громади на 2022-2024 роки депутати погодили виділення коштів на підготовку з отримання дозволів для переміщення радянського обеліска слави з площі, а саме для подальшої розробки проєктно-кошторисної документації та проведення робіт з його переміщення. Водночас депутати виключили питання фінансування утримання громадської вбиральні у центрі міста.

  • Також депутати проголосували за зміни до бюджету на 2024 рік, які передбачають розподіл майже 21 млн грн додаткових фінансових коштів. В більшості гроші виділили на роботи, які були розпочаті минулого року. Зокрема, на завершення капітального ремонту ліцею №5 ім. А. Кореневського, плавального басейну у спорткомплексі, а також здійснять низку ремонтів водопровідних мереж, заміну котлів на твердопаливні на міських котельнях, поточний ремонт вулично-дорожньої мережі, завершать ремонт прибудинкової території на Ковельській, 73 та облаштують доріжку з бруківки на Федорівському кладовищі тощо.

Нагадаємо, на цій сесії депутати проголосували за виділення майже 10 млн грн на потреби військових. А також майже 300 тис. грн на роботи з оновлення системи оповіщень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок