<

Німці допоможуть реконструювати лікарню у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 19.10.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 3

19-го жовтня відбулася прес-конференція із членами німецької доброчинної організації «Україна. ДопомогаБрайтшайд».

Члени німецької організації співпрацюють з міським благодійним фондом «Матері Божої неустанної помочі” (голова – Микола Гінайло) і прибули в Україну з черговим траншем допомоги, а також анонсували новий проект котрий хочуть реалізувати.

“Ми хотіли у Володимирі-Волинському повністю реконструювати місцеву лікарню і оснастити її медичними приладами. Щоб тут була така ж лікарня як у Німеччині. Мер Петро Саганюк завжди сприяв нашій співпраці і тому, за найближчі 2 роки плануємо  здійснити цей проект” – повідомив голова доброчинної організації, почесний громадянин Володимира-Волинського Генріх Беннер.

Так, на реконструкцію лікарні, німецька доброчинна організація планує витратити близько 1-го млн. євро. Дану суму зібрали за допомогою, як німецьких меценатів так і німецького уряду.

Варто зазначити, що члени організації «Україна. ДопомогаБрайтшайд» працюють на волонтерській основі та для поїздок на Україну німці беруть відпустки з роботи за власний рахунок. Підготовка до поїздки триває близько шести тижнів.

“Ми хочемо зробити якусь річ, яка б могла служити людям ще дуже довго. Також, щоб жителі Володимира знали, що про них хтось турбується. Наша співпраця не завершиться тільки на реконструкції лікарні, ми ще б хотіли допомогти розвивати будівництво доріг та переробку сміття” – сказав перший заступник доброчинної організації Дітмар Бальшук.




коментарів: 3
  1. От нова-стара влада Володимира зірве джек-пот, ще й гансів нагріють на бабулеси. Німаки куди Ви лізете, злодіям до пащі!

  2. Мер Львова, займайся Львовом! Ці німці у Володимирі вже не вперше, якшо не помиляюся, то близько 10 років! Якби їх хоч раз “нагріли”, то сумніваюся в тому, що вони ще б раз приїхали до нас у місто.

    • Марта Краєвська ти віриш в те що ти пишеш ? Наша влада на чолі з Саганом нагріває руки на всьому на чому тільки можна і не можна ! А німці з черговим траншем допомоги – це для них золоте дно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок