<

На варті порядку: комунальне підприємство у Володимирі розповідає про тих, хто тримає в чистоті вулиці міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 17.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2376
/ коментарі 2

Працівники Комунального підприємства «Полігон» вивозять сміття, замітають вулиці, скошують траву, замінюють лампочки у ліхтарях, дбають про чистоту вулиць і кладовищ у місті. Щодня вони встають раніше, ніж сонце, і поспішають, аби володимирчани, прокинувшись, зустріли новий день у прибраному місті. У цій статті мова піде про прибиральницю Ірину Кобзєву, яка тримає один з володимирських парків у чистоті.

Працюють робітнику без вихідних і за будь-якої погоди. З ними і знайомитимуть мешканців громади Володимира, – пише КП “Полігон” у фейсбуці.

Знайомтеся: Ірина Кобзєва – працює на КП «Полігон» майже рік. Її дільниця – територія парку «Слов’янський». Привітна, майже завжди усміхнена і відкрита до спілкування. Жінка каже, що побувавши у багатьох містах України та закордоном, вона впевнено може сказати, що Володимир-Волинський – дуже чисте і ошатне місто.

Володимирчан можна поділити на кілька категорій, розповідає Ірина. Одні – з повагою ставляться до чужої праці та до міста у якому живуть.

“А є і такі, які не цінують праці інших, ведуть себе зневажливо по відношенню до всіх і всього. Бо не докинутий до смітника паперовий стаканчик чи обгортка від цукерки – однозначно неповага і невихованість”, – додає жінка.

«Я не цураюся своєї роботи, навпаки, я пишаюся тим, що роблю чистим місто в якому живу», – каже Ірина.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа