<

Керівник ВУКГ Нововолинська відповів на коментарі мешканців щодо прибирання снігу

15:07 | 14.12.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2378
/ коментарів 6

У Нововолинській громаді триває прибирання снігу. Однак, мешканці незадоволені, нарікають на погано почищені неосновні дороги, особливо біля прибудинкових територій, та на тротуари, якими рухатись неможливо мамам з візочками, маломобільним групам населення.

Директор ВУКГ Олег Голян відповів на найбільш поширені коментарі щодо роботи комунальників, повідомляють на сторінці комунально господарства.

Він розповів, що першочергово снігоприбирання починається з вулиць довкола лікарні, маршруту «двійки» та «шістки», після цього – інших вулиць міста.

Також зазначив:

  • Працівники ВУКГ, крім Нововолинська, обслуговують ще селище та села громади, тобто додатково 50 км доріг.
  • Шестеро комунальників мобілізовані. Підприємство має нестачу кадрів, що відображається на оперативності роботи. Охочих працювати водіями, трактористами запрошуємо на роботу.
  • Вісім водіїв і трактористів протягом двох тижнів працювали без вихідних.
  • Вузькі вулиці та провулки прибирає менша за розміром техніка, відповідно і менш потужна, тому ефект після очищення не завжди бажаний.
  • Приватний бізнес (підприємства, магазини) має самостійно прибирати свої території.
  • Дороги на балансі Служби місцевих автомобільних доріг теж повинні обслуговувати ті, хто виграв у тендері. Але цьогоріч нашим комунальникам довелося посипати та чистити ці дороги, бо вони ведуть до населених пунктів нашої громади.
  • Щоб уникнути «сміттєвого колапсу», мусили першочергово пробити шлях до сміттєвих майданчиків у дворах.
  • На деяких вулицях міста люди самі встановили «лежачі поліцейські», які стають причиною поломки техніки.
  • Припарковані авто на узбіччях заважають проїзду потужної техніки.

“Просимо мешканців ставитися з розумінням. Ми працюємо цілодобово, майте терпіння і сприяйте комунальникам!”, – йдеться у дописі.




коментарів: 6
  1. Гарна відповідь. Майте терпіння…. Це відповідь очільника комунального підприємства. Навіщо було робити відосики на весь фейсбук, що все працює, техніки вистачає. Як на мене то тут некомпетентне прийняття раціональних рішень. На дворі третій день нульова температура, а вони “почекайте”…

  2. Я не знаю де ви прибираєте і що,але цілу дорогу з дому до Ліцею-7 ми з донькою пливемо,йти не можливо.За стільки часу вже як лежить сніг я думаю хоча б раз можна було так як потрібно прогорнути сніг.Як іти старшим людям навіть не уявляю.За те суму коштів за прибирання спишете кругленьку.Немає слів

  3. директор сказав що працівників не вистачає. А ви все за техніку. ідіть працюйте, директор запрошує

  4. Мільйон відео в інтернеті як чистять сніг, а толку нуль, ще інтерв’ю дають, ЗВІЛЬНЕННЯ директора ВУКГ і все, шановний мер Борисе покажіть приклад іншим, з завданнями не справляється – звільнення!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота