<

Колишній міський депутат та кандидат в мери Володимира Максим Клим’юк потрапив в реєстр корупціонерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 2.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
3506
/ коментарів 8

Максим Клим’юк з Володимира, який балотувався в мери міста у 2020-му році та був депутатом міської ради сьомого скликання, потрапив в Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Про це БУГ дізнався з сайту реєстру.

Як йдеться в пояснені, колишній депутат несвоєчасно подав декларацію, хоча мав зробити це наприкінці своєї депутатської каденції, адже відносився до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. В цьому вбачають склад корупційного правоорушення.

Судове засідання у справі про адмінпорушення, пов’язане з корупцією відбулося у Володимирі 12-го липня. Як йдеться в судовому рішенні, колишній депутат був належним чином ознайомлений з вимогами Закону України «Про запобігання корупції». Адже раніше, упродовж 2015-2020 років особисто подавав у визначені законом строки відповідні декларації.

Перевіркою було встановлено, що Клим’юк мав реальну можливість своєчасно подати декларацію особи. Проте чомусь наприкінці 2020-го року подавати її не став.

Клим’юка було визнано винним у вчиненні правопорушення передбаченого ч.1 ст.172-6КУпАП. Було накладено адміністративне стягнення всього в сумі 850 гривень.

Читайте також: «Стали жертвами маніпуляції з боку Максима Клим’юка»: відомі зірки вкрай обурені брудними «політтехнологіями»




коментарів: 8
  1. Поки ще не має законного рішення назви Володимир,називайте наше місто так як воно зазначено у всіх реєстрах!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер