<

«Стали жертвами маніпуляції з боку Максима Клим’юка»: відомі зірки вкрай обурені брудними «політтехнологіями»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:11 | 29.07.2020 / Володимир /
Перегляди
245
/ коментарі 2

Користувачі соцмереж обурилися інформацією про те, що депутат Володимир-Волинської міськради Максим Клим’юк використовує брудні «політтехнології» напередодні місцевих виборів. Звернув увагу на скандал телеканал «Аверс». Висловили свої обурення маніпуляціями Клим’юка зірки.

Нагадаємо, зірок попросили скинути коротеньке відеопривітання до Дня міста і вони щиро побажали Володимиру і його мешканцям усього найкращого. Проте ні Івана Леньо, ні Сергія Танчинця, ні Сергія Строяна, ні сестер Тельнюк не попередили, що їхні вітання використають для політичного піару Максима Клим’юка. Крім того, під відео постирали коментарі з обуренням зірок.

Розгорівся скандал. У коментарях люди та зірки, які не бажали бути втягнутими у брудні політичні ігри, почали висловлювати своє невдоволення. Щоправда, їх швидко прибрали звідти. А ось відео, навіть з проханнями зірок видалити їх вітання, залишається на сторінці й до сьогодні.

Сам депутат у коментарі журналістам телеканалу “Аверс” зазначив, що не вбачає у відео політичного контексту. Про це пише Кордон.

На офіційній сторінці сестер Тельнюк з’явився допис, у якому вони зазначають, що не давали своєї згоди на розміщення їхнього привітання у даному відеоролику.

“Ми записали це відео на прохання людини совісті і честі, нашого друга Сергія Шишкіна, який, як і ми, як і інші наші друзі ( Іван Леньо, Сергій Танчинець), стали жертвами маніпуляцій Максима Клим’юка.

Ми, Галя Тельнюк та Леся Тельнюк, не давали своєї згоди на публікацію цього відео у рамках передвиборчої агітації”, – заначили сестри в дописі.

Також своє обурення висловив в коментарях до даного допису Іван Леньо, соліст гурту “Kozak System“.

“Зі мною і Танчинцем та сама ситуація. Нас обманули”, – написав він.




коментарів: 2
  1. це його методи хіба не бачете в його “камандє” тікучка,бо він всіх об..бує ,пересрався з сваіми друзьями і кумами)))

  2. Знову перепостив на фейсбук. Перед постом написав. Вкотре переконався! Якщо політикою не цікавишся! Вона займеться тобою! Не питаючи дозволу. Так підло, підступно нами спробували скористатись. Мені особисто зіпсували День міста! А раз так роблю перепост. І не раз розповім цю історію в деталях. Люди!
    До виборів ще такого буде багато. Не піддавайтесь! Не голосуйте за маніпуляторів з регіональним смородом! Вони привели в Україну війну! Посіяли смерть. А потім ніби стали патріотами?! То ” Наш край”, То під Гриценко – полковника, який теж чомусь не зміг захищати Україну?! Ви самі побачите з якою силою вони знову посунуть на вибори. Вам знову будуть обіцяти все, що завгодно! Вірити можна тільки тому, хто справжніми ділами захищав і захишає Україну та розбудовує її по мірі сил. Не хочете бути обдуреним вчергове! НЕ БУДЬТЕ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота