<

Двох керівників комунальних закладів у Нововолинську покарали за правопорушення, пов’язані з корупцією

17:01 | 8.04.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
989
/ коментарів 6

Двох керівників комунальних закладів у Нововолинську, які брали на роботу, преміювали, виплачували надбавки, доплати та грошові винагороди своїм близьким родичам, покарали за правопорушення, пов’язані з корупцією.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Посадовці, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України “Про запобігання корупції”, приймали рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому не повідомляли про наявний конфлікт інтересів Нововолинську міську раду.

Нововолинський міський суд визнав їх винуватими у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 172-7 КУпАП, та наклав на обох адміністративні стягнення у виді штрафу.

Рішення суду набрали законної сили.

Штрафи уже сплачені.

Задля усунення причин та умов, що сприяли вчиненню посадовцями адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, Володимирська окружна прокуратура внесла Нововолинському міському голові подання у порядку ст. 65-1 Закону України “Про запобігання корупції”.




коментарів: 6
  1. Чинуші заплатили 7грн 50коп штрафу, посміялись, і далі за своє, ну так переможемо корупцію.

  2. Їх садити треба, а не штрафувати. Тимбільше злочини скоєні під чяс військового стану! Як нас військових статтями обклали, срокі аж зашкалюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок