<

Посадовицю Львівської митниці звільнили через кілька годин після того, як вона у TikTok розповіла про ціну свого одягу

11:21 | 13.04.2024 / Новини / , /
Перегляди
716
/ 1 коментар

Головну інспекторку Львівської митниці Юлію Дригу звільнили з роботи після того, як у відео львівського блогера Ніколаса Карми вона розповіла, що її вбрання загалом коштує близько 8 тисяч доларів.

На відео з посадовицею митниці першим звернув увагу журналіст Тарас Середич, пише Громадське.

Воно з’явилось у тіктоці львівського блогера Ніколаса Карми зранку, 12-го квітня. Однак уже вдень його звідти видалили. На відео жінка розповідає, скільки коштує її вбрання. Так, вона стверджує, що її капелюх від дизайнера Руслана Багінського коштує 18 тисяч гривень, повідець для її собаки — 2 тисячі доларів, а сумка бренду Louis Vuitton — 1,5 тисячі доларів.

Водночас на взуття від бренду “Hermes”, за її словами, вона витратила 800 доларів, а на годинник від Cartier — 5 тисяч доларів.

Журналіст Тарас Середич зауважує, що така вартість образу перевищує річну зарплату інспекторки митниці. Адже у своїй декларації вона вказала, що за минулий рік заробила близько 136 тисяч гривень, що понад удвічі менше, ніж загальна ціна її одягу.

У відео Дрига каже, що працює «трошки на себе, трошки на державу», не уточнюючи, що саме має на увазі.

Невдовзі після публікації журналіста стало відомо, що Юлію Дригу звільнили з посади. Керівник Львівської митниці Андрій Кузнік у коментарі для ZAXID.NET заявив, що вона сама написала заяву на звільнення «за згодою сторін».

«Перед тим, як щось зробити або сказати, треба думати про наслідки, а коли ти на державній службі, то про це треба думати 24/7», — сказав Кузнік.

Згодом він також написав, що у відомстві розпочали перевірку, у межах якої Юлію Дригу запросили дати свідчення до відділу з питань запобігання корупції. Крім того, про цей випадок повідомили Національне агентство з питань запобігання корупції, щоб там також провели перевірку.

За словами журналіста Середича, після звільнення львівська посадовиця поспілкувалася з ним, заявивши, що годинник є копією, а сумку від Louis Vuitton зі старої колекції вона начебто купила давно за гроші з власного бізнесу. Також Дрига сказала, що на митниці вона працює тільки із серпня минулого року, тож іще «не встигла адаптуватися до роботи».

Крім того, за її словами, відео з нею, яке опублікував блогер Ніколас Карма, попросила видалити вона сама, а той погодився.

Блогер підтвердив її слова у своєму інстаграмі, де наголосив, що йому ніхто не погрожував, а відео зі своїми героями він видаляє часто, бо «з розумінням ставиться, коли їх починають хейтити». До того ж за його словами, він навіть не знав, хто вона і ким працює.




один коментар
  1. шо ж стільки дурних на файних посадах?
    ше не сказала на скільки насосала, шоб туди попасти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок