<

Іван Крулько: Вважаю Ігоря Пальонку найкращим кандидатом на голову Володимир-Волинської міської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 22.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України Іван Крулько, заступник голови партії «Батьківщина» вважає Ігоря Пальонку найкращим кандидатом на голову Володимир-Волинської міської громади.

Про це пишуть на офіційній сторінці Пальонки у фейсбуці.

“На місцевих виборах, що призначені на 25 жовтня 2020 року, «Батьківщина» не висунула свого кандидата на міського голову. Проте, вивчивши політичну ситуацію у Володимирі, як заступник Голови партії «Батьківщина» я рекомендував нашій політсилі підтримати на посаду міського голови Ігоря Пальонку.

Знаю Ігоря Анатолійовича як чесну, принципову, порядну людину, активного і фахового управлінця. Він успішно тричі переобирався Зарічанським сільським головою, а в 2017 році очолив Зарічанську об’єднану територіальну громаду. У нього – багато здобутків, велика повага серед людей, він упевнений у своїх здібностях та має чітку програму дій задля розвитку Володимира.

Ігор Пальонка був із патріотичними силами разом на Майдані, разом ми відстоювали демократичні принципи України. Розумію, що він здатний змінювати ситуацію в місті. Переконаний, що з ним Володимир-Волинська громада має велику перспективу розвитку.

Об’єднуючи зусилля з метою розвитку майбутньої громади, висловлюю підтримку Ігорю Пальонці”, – з повагою, заступник голови партії «Батьківщина», народний депутат України Іван Крулько.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця