<

Мер Володимира привітав мешканців з Новим роком

19:40 | 31.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
310
/ 1 коментар

Завершується 2023-й рік. Іще один рік під знаком війни. Іще один рік боротьби, надії, та, на превеликий жаль, болючих втрат. Утім, попри смуток і щоденну тривогу, Україна живе. Міський голова Ігор Пальонка звернувся до володимирчан у новорічному привітанні.

Звернення міський голова опублікував у фейсбуці.

Він зазначив, що завдяки нашим захисникам і захисницям, їхнім щоденним подвигам й жертвам, Володимир-Волинська громада лишається у тилу воєнного фронту, усіляко підтримуючи та допомагаючи війську.

Напередодні Нового року Ігор Пальонка подякував жителям громади за стійкість, згуртованість, за те, що постійно допомагають нашим Збройним Силам та тримають надійний тил.

“Пишаюся кожним з Вас за вашу працю задля України: волонтерами, рятувальниками, лікарями, освітянами, всіма службами, які забезпечують життєдіяльність громади. Дякую, що продовжуєте працювати задля спільної мети”, – йдеться у повідомленні.

Також він подякував нашим захисникам та захисницям – воїнам української армії, які виборюють для нас Перемогу над ворогом, та зазначив, що низько схиляє голову, згадуючи всіх полеглих Героїв.

“Тож попри свята – працюємо, не скидаємо обертів, бо від нашої щоденної праці залежить майбутнє усієї країни. Віримо в Бога, віримо в Україну та наші ЗСУ!

Нині у нас лише одне спільне бажання, яке усі будемо загадувати у новорічну ніч – аби 2024 рік приніс на нашу землю довгоочікувану перемогу та мир!”, – додав мер.

З Новим 2024 роком, дорога громадо!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця