<

Нардеп Ігор Гузь оглянув, як триває підготовка до будівництва реабілітаційного центру для військових у Володимирі

21:10 | 6.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
5377
/ 1 коментар

У Володимирі на базі колишньої інфекції лікарні на вулиці Генерала Шухевича тривають підготовчі роботи до будівництва реабілітаційного центру для військовослужбовців. Хід робіт оглянули під час візиту3-го жовтня народний депутат Ігор Гузь та міський голова Ігор Пальонка.

Наразі тривають роботи з демонтажу старих господарських будівель на території колишньої “червоної лікарні” головний корпус планують зберегти, а також збудувати нові. Після демонтажних робіт мають оголосити тендер на проведення мереж. До самого будівництва приступлять уже з наступного року.

Ігор Гузь відзначив важливість даного об’єкта, враховуючи нинішню ситуацію в країні, а також зручне місцерозташування та велику територію, де облаштують усе необхідне для військових. Мер Ігор Пальонка додав, що будівництво сучасного реабілітаційного центру – одне з пріоритетних завдань для міста на наступний рік.

Читайте також:

У Володимирі розпочались підготовчі роботи до створення реабілітаційного центру для військових

Нагадаємо, вкінці серпня у Володимирі представили проєкт майбутнього реабілітаційного центру для військових, який планують збудувати на базі «червоної лікарні». Головний корпус хочуть зберегти. Також на території планують нове будівництво. На другому поверсі у новому корпусі будуть розташовані комфортабельні кімнати перебування пацієнтів. На першому поверсі прийматимуть пацієнтів, також там розташують рецепцію.

Крім того, у новій будівлі передбаченні лікувальні ванни, басейн, зал лікувальної фізкультури з тренажерами. Також планують облаштувати зону відпочинку із кінотеатром, ігровою частиною, зоною читання. Даний об’єкт є досить дороговартісним. На реконструкцію реабілітаційного центру планують витрати понад 100 млн грн.

Також під час візиту нардеп Ігор Гузь оглянув оновлений стадіон “Олімп”, а також ремонт тротуарів на вулиці Зимнівській, де за його сприяння були залучені кошти державної субвенції.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця