<

Роботи завершать до кінця осені: на вулиці Зимнівській у Володимирі продовжують вкладати тротуар

16:31 | 3.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
499
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на вулиці Зимнівській тривають ремонтні роботи з облаштування тротуарних доріжок, на які мешканці чекали близько двох років.

Хід робіт оглянули народний депутат Ігор Гузь та міський голова Володимира Ігор Пальонка. Вони проінспектували, як тривають ремонтні роботи. Поспілкувалися із працівниками підрядної організації, які повідомили, що ремонт проводиться згідно з чинними нормами та пообіцяли виконати роботи до кінця листопада.

Ігор Гузь та Ігор Пальонка також поговорили з місцевими мешканцями, які висловили вдячність, що попри війну знайшли кошти та відновили ремонтні роботи. Адже ходити по трасі, де посилений рух транспорту, було дуже небезпечно. До слова, дана дорога є об’їзною міста зі сторони Нововолинськ до Луцька і тут часто їздять вантажівки.

Нагадаємо, що ремонт тротуару від повороту біля Укр-Петроля до повороту на Шистівську об’їзну з обох сторін виконує підрядник з Луцька Волиньдорбуд.

Ремонт самої дороги на вулиці Зимнівській розпочався наприкінці 2021 року, його виконували за кошти державного бюджету, вартість робіт – близько 40 млн грн. Тоді зняли шар старого асфальтного покриття та поклали нижній рівень, замінили електроопори вуличного освітлення, після чого планували братися до облаштування тротуарів, але на заваді стала війна і держава перестала фінансувати подібні об’єкти. Нардеп Ігор Гузь неодноразово порушував це питання у вищих владних кабінетах, зокрема й про завершення усіх робіт на вулиці Зимнівській говорили у Києві із заступником керівника Укравтодору Анатолієм Посполітаком.

Оскільки мешканці Зимнівської постійно скаржилися на відсутність тротуарів і небезпеку пересування по дорозі. Тож було вирішено не чекати, поки держава надасть кошти й виділити субвенцію з місцевого бюджету – для завершення ремонтних робіт на вулиці Зимнівській.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя