<

Розпочались довгоочікувані роботи по облаштуванню тротуару на вулиці Зимнівській у Володимирі

09:09 | 20.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1315
/ 1 коментар

У Володимирі на вулиці Зимнівській тривають ремонтні роботи з облаштування тротуарних доріжок на які чекали мешканці уже декілька років.

Проінспектувати хід робіт 19-го вересня вирішили міський голова Володимира Ігор Пальонка та його заступник і депутат Волинської обласної ради Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, що ремонт дороги на вулиці Зимнівській розпочався наприкінці 2021 року. Тоді зняли шар старого асфальтного покриття та поклали нижній рівень, замінили електроопори вуличного освітлення, після чого мали братися до облаштування тротуарів, але на заваді стала війна і держава заборонила використовувати кошти на дані потреби. Нині ж, коли заборону зняли, вирішили завершити розпочате та облаштувати комфортний тротуар для мешканців, які просили про це декілька років.

Тож було прийнято рішення щодо виділення коштів у сумі 10 млн грн субвенції з місцевого бюджету, які передали Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. Своєю чергою, Служба відновлення уклала угоду з ковельською фірмою ТзОВ “Волиньдорбут” на проведення робіт, яке перед тим ремонтувала дану дорогу.

“Це дуже важливий об’єкт. Раніше йшла мова про ремонт дороги, влаштували нижнє покриття і також мали бути облаштовані тротуари. Водії отримали якісне покриття, а мешканці, ті що проживають – незадоволені, оскільки частково тротуари поруйнували” – розповів мер Володимира.

Ігор Пальонка додав, що в ході робіт будуть облаштовані пішохідні тротуари по двох сторонах вулиці, а також під’їзди до приватних житлових будинків, які розташовані поруч з дорогою.

Тротуар планують прокласти повністю до закінчення меж міста за кафе “Остання гривня”, зазначив Ярослав Матвійчук. Роботи підрядник обіцяє виконати до кінця листопада цього року.




один коментар
  1. Під час війни хату не білять а захищають. В на фронті потрібні дрони, тепловізори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя